UMA TURMAN SVE "POREMETILA" SVOJIM ŠEŠIROM OD 800 EVRA: Niko nije ni SKONTAO da je u pitanju ONA! (FOTO)
Foto: Profimedia

DOŠLA NA KANSKI FESTIVAL

UMA TURMAN SVE "POREMETILA" SVOJIM ŠEŠIROM OD 800 EVRA: Niko nije ni SKONTAO da je u pitanju ONA! (FOTO)

Pop kultura -

Danas počinje 76. Filmski festival u Kanu, a Una Turman stigla je potpuno neprimetno. Fotografi nisu ni shvatili da treba da fotkaju, a sve zbog šešira koji je privukao pažnju. Glumica je došla u ležernom izdanju - obukla je običnu belu majicu, sivo minimalističko odelo i ravne sandale.

Uma Turman
foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U Kan je stigla sa svojim sinom Levonom Roanom kog ima iz braka sa Itanom Houkom, a najveću pažnju privukao je šešir od 800 evra! Potpisuje ga modna kuća "Christian Dior", a glumica ga nosi tako da joj se ni oči ne vide. Uma je već godinama verna diskretnoj šminki i istoj plavoj nijansi kose koja ima prirodan, topao ton.

Uma Turman
foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, kako se sama opisala u biografiji iz 2004. godine, Turmanova je bila "ružnjikava" i "introvertna" devojka koju su zadirkivali zbog izgleda i neobičnog imena. Kada je imala deset godina, prijateljičina majka joj je predložila čak i operaciju nosa. Kao dete, patila je od napada telesnih dismorfnih poremećaja. Reč je o poremećaju u kom osoba delove svog tela doživljava kao ekstremno ružne, deformisane i neprivlačne.

Glumica je otvoreni zagovornik prava na abortus. Čak je 2018. godine otkrila svetu svoju "najmračniju tajnu" - da je kao tinejdžerka podvrgnuta abortusu. Naime, te godine je otkrila za "Njujork tajms" da ju je sa 15 godina silovao muškarac koji je bio 20 godina stariji od nje.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:41

NOVA SRPSKA SERIJA U INOSTRANSTVU! Zlatni dečko ima šansu da bude predstavljen CELOM SVETU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track