MAJKA NIJE DOČEKALA DA JE VIDI KAO GLUMICU: Sada u HIT SERIJI igra ulogu kao OMAŽ NJOJ, a evo o kome se radi (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

padaju maske

MAJKA NIJE DOČEKALA DA JE VIDI KAO GLUMICU: Sada u HIT SERIJI igra ulogu kao OMAŽ NJOJ, a evo o kome se radi (FOTO)

Kultura -

Serija "Zakopane tajne", koja se emituje na Pink televiziji, osvojila je srca publike, a glumačkoj ekipi juče se pridružila i Mira Banjac. Fotografiju sa seta u njenom društvu objavio je scenarista Žarko Jokanović.

Mira Banjac, Žarko Jokanović
foto: Privatna Arhiva, Instagram

- Mira Banjac igra gospođu Olgu - Olgu Aslanovu. Njen lik je najvažniji za razrešenje najveće misterije u seriji, a to je zakopana tajna Lale Doder. U seriji inače nosi ime svoje prave majke Olge, koja nije doživela da je vidi kao glumicu... I ova uloga je omaž njenoj majci. Neizmerna je privilegija i izuzetna lepota pisati za ovakvu glumačku legendu i moju predivnu prijateljicu - naveo je scenarista u ranijom izjavi na mediji i sada na društvenim mrežama.

igra sudbine, Mira Banjac
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Mira Banjac je već se sarađivala s Jokanovićem na seriji "Igra sudbine", koju je napustila. U javnosti se spekulisalo da je produkcija Miru Banjac uskratila za dva honorara, a glumica je prvi put progovorila o napuštanju serije.

- Nemam šta da kažem na tu temu. Neću da pričam čisto da bih nešto rekla. Sve te priče koje se sada pletu njihova su žvaka. Ja sam se dostojanstveno povukla i, iskreno da kažem, jedva sam čekala da izađem odatle. Sada sam kod kuće i brinem o svom zdravlju, a to što oni rade jedna je velika žvaka - rekla je Mira za Kurir.

Kurir.rs

Bonus video:

02:29

ZORAN RADMILOVIĆ JE BIO MRGUD I ĆUTOLOG! Svetozar Cvetković ispričao smešnu anegdotu o velikom glumcu MIRA BANJAC GA JE ZVALA KLEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track