BOJIM SE DA ĆE NAM JAVITI DA SE PREDOZIRALA: Porodica Britni Spirs OČAJNA zbog slavne pevačice! Tvrde da konzumira OVU SUPSTANCU
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

SINOVI NE ŽELE DA JE VIDE

BOJIM SE DA ĆE NAM JAVITI DA SE PREDOZIRALA: Porodica Britni Spirs OČAJNA zbog slavne pevačice! Tvrde da konzumira OVU SUPSTANCU

Pop kultura -

Zabrinuta porodica Britni Spirs tvrdi da se pevačica opet drogira.

- Bojim se da je na metamfetaminu – molio sam se da neko to objavi i da se probudi. To je zastrašujuće. Ona je majka mojih dečaka - rekao je Kevin Federlajn, bivši suprug pevačice.

Kevin je rekao i da ne želi da njihova deca tako odrastaju.

- Ne želim da se dečaci jednog jutra probude i otkriju da im se majka predozirala - izjavio je.

Njeni sinovi, Preston (17) i Džejdan (16) odbijaju da se vide s majkom, tvrdeći da su videli kako se droga dostavlja u njenu kuću, a navodno ne žele nikakav kontakt s njom dokle god ne potraži lekarsku pomoć, prenosi Page Six.

Njena porodica je uplašena, a Britnin otac, Džejmi Spirs, rekao je da se brine i da ga je strah da će Britni završiti kao i pevačica Ejmi Vajnhaus, koja je umrla kada je imala samo 27 godina.

Britni Spirs i Kevin Federlajn
Britni Spirs i Kevin Federlajnfoto: Profimedia

Inače, Britni je u lošim odnosima s porodicom, a na njenom prošlogodišnjem venčanju s američko-iranskim modelom Semom Asgarijem, niko se nije pojavio.

Inače, Britni i njen bivši suprug Kevin razvelisu se u martu 2007. godine, nakon čega je usledilo saslušanje o starateljstvu na kom je sudija pevačicu opisao kao "uobičajenu, čestu i kontinuiranu" korisnicu alkohola i lekova na recept.

Pevačica finansira obrazovanje sinova, te Kevin svaki mesec od Britni dobije oko 40.000 dolara alimentacije, a njen otac i ostali članovi porodice zabrinuti su za njenu trenutnu finansijsku situaciju s obzirom na to da ona nema stalnih prihoda od 2019. godine.

Iako su Britni i mnogi njeni obožavatelji osuđivali njenog oca zbog toga što je kontrolisao njen život, on čvrsto veruje da je otac pun ljubavi koji je učinio što je trebalo kako bi zaštitio svoju slavnu ćerku.

- Uporedite njeno dobro stanje tada i kako je sada - izjavio je Džejmi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track