POČINJE BEER FEST NA UŠĆU: Slede četiri dana muzike i piva, a evo kad se kapije festivala otvaraju! NOVI PROGRAM I SATNICA
Foto: Ivan Miladinović

konačno

POČINJE BEER FEST NA UŠĆU: Slede četiri dana muzike i piva, a evo kad se kapije festivala otvaraju! NOVI PROGRAM I SATNICA

Kultura -

Jubilarno, 20. izdanje najveće manifestacije muzike i piva, Belgrade Beer Fest, počinje večeras i trajaće četiri dana, do utorka, 20 juna.

Bir Fest
foto: Zorana Jevtić

Zbog odlaganja početka manifestacije usled obilnih kiša, došlo je do izmena u satnici i programu, pa je kupcima dnevnih ulaznica omogućeno da svoju ulaznicu iskoriste za bilo koji festivalski dan.

Posetiocima koji su kupili ulaznice za prvobitne datume (15. i 16. jun), a koji nisu u mogućnosti da u novom terminu gledaju svoje omiljene bendove, biće refundiran novac, zahtevom na mail office@efinity.rs.

Van Gogh
foto: Exit Photo: Van Gogh Team

Program će večeras početi u 19.30 časova, nastupom sastava Bombaj štampa glavnoj bini, a na istom mestu večeras će nastupiti i Partibrejkers, Van Gogh, Incognito i Repretitor.

PROGRAM I SATNICA MAIN STAGE

Subota, 17. jun 19.30 Bombaj Štampa 20.30 Partibrejkers 22.00 Van Gogh 23.45 Incognito 01.15 Repetitor

Riff stage rezervisan je za nastupe nekih od najperspektivnijih domaćih alternativnih bendova.

Branko Đurić Đura
foto: Vladimir Šporčić

PROGRAM I SATNICA RIFF STAGE

Subota 17. jun

19.00 Beli bagremi 20.00 Sanitarijum (Bunt pobednik 2022) 21.00 Recover 22.00 Snakes Sharks & Planes 23.00 Rainmaker 00.00 Keni nije mrtav 01.00 Nafta 02.00 Andrejin krst (Serbia creates music)

* Program za ostale dane biće naknadno objavljen

Program na Electro stage-u večeras počinje u 21.30, osim u utorak, kada program počinje pola sata kasnije.

PROGRAM I SATNICA ELECTRO STAGE POWERED BY SAKURA

Subota 17. jun

21.30 DJ Damnjan Second Story 22.00 DJ Ana Petrov 00.00 DJ Angela Kochinatz

Bir Fest
foto: Zorana Jevtić

Kapije festivala otvaraju se od 18 časova, a zvanično se zatvaraju u 3 časa nakon ponoći. Ulaz na festival biće slobodan svakog dana između 18 i 19 časova, dok je ulaz za osobe ispod 15 godina slobodan svakog festivalskog dana, uz pratnju punoletne osobe. Ulaznice za Belgrade Beer Fest dostupne su putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene, a kupovina ulaznica omogućena je i na licu mesta. Više informacija na belgradebeerfest.com.

Kurir.rs

Bonus video:

03:08

Goca Tržan brani Jalu i Bubu nakon skandala koji je potresao Srbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track