ZVEZDE SU STIGLE U SRBIJU: Operska diva Ana Netrebko i tenor Jusif Ejvazov spremni za nastup na Belgrade River Festu (FOTO)
Foto: Sever Zolak

ne propustite

ZVEZDE SU STIGLE U SRBIJU: Operska diva Ana Netrebko i tenor Jusif Ejvazov spremni za nastup na Belgrade River Festu (FOTO)

Kultura -

Najveća operska diva današnjice Ana Netrebko i slavni tenor internacionalne karijere Jusif Ejvazov ovog jutra stigli su na beogradski aerodrom. Oni u naš grad stižu nakon velike premijere opere "Aida" u Veroni, koja je izazvala veliku pažnju svetske javnosti.

Ana Netrebko, Jusif Ejvazov, Belgrade river fest
foto: Sever Zolak

Umetnici su u Beogradu prvi put, a dobrodošlicu im je poželela direktorka festivala Belgrade River Fest Jelena Vuksan i prenela im da je publika u Beogradu počastvovana njihovim dolaskom i koncertom koji će održati baš na Svetski dan muzike.

Ana Netrebko, Jusif Ejvazov, Belgrade river fest
foto: Sever Zolak

- Ovo je velika čast za našu zemlju. Belgrade River Fest ostvaruje svoju viziju da u jedinstvenom koncertnom prostoru dvorane na otvorenom, na platou Geozavoda u Beogradu na vodi, predstavi domaćoj publici vrhunske umetnike i muzičke velikane. Ove godine, čast nam je da ugostimo najveću primadonu 21. veka i njenog supruga, tenora internacionalne karijere koji će nastupiti u pratnji Simfonijskog orkestra i hora Radio - televizije Srbije. Ponosni smo što Belgrade River Fest povezuje svetske i domaće umetnike. Posebno nas raduje veliki odziv publike i jedva čekamo da sutra uveče otvorimo festival - izjavila je Jelena Vuksan.

1 / 6 Foto: Sever Zolak

Jedinstveni koncertni prostor festivala Belgrade River Fest na obali reke nastao je sa vizijom da se velikani svetske muzičke scene predstave u ambijentu kakav nije viđen na našim prostorima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:22

JELENA TOMAŠEVIĆ ZA KURIR TV: Bočeliju je poslat mejl s mojim pesmama, sutradan je stigao odgovor! MUŽ JE MORAO DA ME SMIRUJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track