NOVA UPRAVA NA ČELU POZORIŠTA BOŠKO BUHA: Skupština grada Beograda imenovala nove direktore Kulturnog centra i "Duška Radovića"
Foto: Aleksandar Jovanović

promene

NOVA UPRAVA NA ČELU POZORIŠTA BOŠKO BUHA: Skupština grada Beograda imenovala nove direktore Kulturnog centra i "Duška Radovića"

Kultura -

Odbornici Skupštine grada Beograda imenovali su danas Mašu Mihailović na čelo beogradskog Pozorišta Boško Buha, umesto dosadašnjeg upravnika Igora Bojovića.

– Imenuje se Maša Mihailović, diplomirani radio i pozorišni producent, za direktora Pozorišta „Boško Buha“, na period od četiri godine, piše u rešenju Skupštine grada Beograda.

Maša Mihailović
foto: Marina Lopičić

Maša Mihailović je u svom dosadašnjem radu između ostalog bila umetnička sekretarka i operativna direktorka u Ateljeu 212, direktorka Beogradskog dramskog pozorišta i predsednica UO Narodnog pozorišta Priština sa sedištem u Gračanici.

Vuk Veličković
foto: Damir Dervišagić

Takođe, na današnjoj sednici odlučeno je da na čelo Kulturnog centra Beograda bude postavljen Vuk Vidor, a za direktorku Malog pozorišta „Duško Radović“, Bojana Karajović.

(Kurir.rs / Nova S)

Bonus video:

04:42

70 GODINA SMO OVDE, I TU ŽELIMO DA OSTANEMO! Čuvena glumica ukazala na nepravdu nad pozorištem Boško Buha: PRISETILA SE I MANDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track