"DIMI, DIMI, ŠTA SE DIMI" Cela Srbija je pevala ovu pesmu, a niko ne zna da je OVAJ DEČAK danas naš POPULARNI GLUMAC I REDITELJ
Foto: Printscreen YouTube

NEKAD I SAD

"DIMI, DIMI, ŠTA SE DIMI" Cela Srbija je pevala ovu pesmu, a niko ne zna da je OVAJ DEČAK danas naš POPULARNI GLUMAC I REDITELJ

Kultura -

Gotovo da nema osobe s ovih prostora koja ne zna za čuveni snimak dečaka koji peva "Dimi, dimi, šta se dimi", koji je postao viralan još u doba kad društvene mreže još uvek nisu doživele ekspanziju.

Svi se, dakle, sećaju dečaka kome se dimi kompjuter, dok on peva čuveni refren "Dimi, dimi, šta se dimi", a sve do pre par godina niko nije znao da je ovaj dečak u međuvremenu postao naš popularni glumac.

Kada je glumac Marko Jovičić, koji se proslavio u seriji "Igra sudbine", a potom i u "Zakopanim tajnama" na Instagramu pre dve godine objavio na Instagramu legendarni snimak, njegovi pratioci su bili šokirani saznanjem da je upravo on dečak koji je pre više od decenije bio najpopularniji na ovim prostorima.

"10 godina od ovog neartikulisanog izliva kreativnosti, idiotizma i debilizma", napisao je šaljivo glumac ispod videa.

Marko Jovičić
foto: Ustupljene fotografije

Inače, šira javnost je Marka Jovičića kao glumca upoznala u hit seriji "Igra sudbine", gde je tumačio lik Jamezdina, simpatičnog momka koji je držao kafanu "Nema nade", koju je kasnije prodao Luki Kanačkom, jednom od glavnih likova.

Nakon što se proslavio u "Igri sudbine", trenutno glumi u sapunici "Zakopane tajne", a osim što je glumac, Jovičić je i reditelj.

Glumac je inače u srećnoj vezi s koleginicom Tanjom Pavlović, koja je u "Igri sudbine" igrala sekretaricu glavnog negativca, Ritera Brunera, a par se verio u novembru na Šri Lanki, gde su bili na odmoru s kolegama iz serije, a snimak romantične prosidbe objavili su na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:53

Da li su junaci našeg detinjstva zaista politički nekorektni?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track