ROŠTILJ U PRIRODI: Najjeftiniji, a ultrazabavan provod sa porodicom i/ili prijateljima!
Foto: Promo

ROŠTILJ U PRIRODI: Najjeftiniji, a ultrazabavan provod sa porodicom i/ili prijateljima!

Žena -

Živite za trenutke provedene s porodicom i prijateljima na otvorenom? Prenosivi roštilj na rasklapanje je savršen saputnik za vikend-gurmanske avanture u prirodi. Pogledajte ga OVDE!

Sa svojim kompaktnim i sklopivim dizajnom, ovaj roštilj je jednostavan za nošenje i postavljanje bilo gde i bilo kada. Ovaj roštilj će vas oduševiti svojom praktičnošću i funkcionalnošću.

Jednostavno rasklopite roštilj i postavite ga na ravnu površinu. Zahvaljujući svojoj čvrstoj konstrukciji, možete biti sigurni da će vaš roštilj biti stabilan i siguran. S prilagodljivim rešetkama za pečenje, imate mogućnost da kontrolišete intenzitet toplote i postignete savršenu teksturu i ukus za sve vrste hrane.

Ovo je idealna prilika da nabavite jedan svoj da imate i da ga ponesete kada krenete na odmor u prirodu, ali i za dvorište, zašto da ne – poručite ga ili OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

roštilj
foto: Promo

Ovaj roštilj je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na visoke temperature i jednostavni za čišćenje. S njegovom kompaktnom veličinom, možete ga lako spakovati u automobil i neće zauzimati mnogo mesta.

Sada nema potrebe da žrtvujete ukus pravog roštilja zbog nedostatka prostora za roštilj da ga ponesete. Ovaj prenosivi roštilj na rasklapanje pružiće vam pravu roštiljsku atmosferu gde god se nalazili. Bilo da pripremate sočne odreske, aromatičnu ribu ili ukusno povrće, svaki zalogaj biće prava gozba za nepca.

Ne propustite priliku da se opremite ovim izvanrednim prenosivim roštiljem na rasklapanje. Poručite ga već danas ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja