BIO JOJ JE PRVI DEČKO, A ZA NJEGA SE I UDALA Evo kako je planula ljubav između Nine Šerbedžije i našeg glumca i gde su se upoznali
Foto: Profimedia

LEPA LJUBAVNA PRIČA

BIO JOJ JE PRVI DEČKO, A ZA NJEGA SE I UDALA Evo kako je planula ljubav između Nine Šerbedžije i našeg glumca i gde su se upoznali

Kultura -

Nina Šerbedžija (30), ćerka legendarnog glumca Radeta Šerbedžije, udala se za glumca Filipa Đurića (37), s kojim je već godinama u vezi, tačnije od januara 2018.

Na venčanju koje je upriličeno u Novom Sadu, do oltara ju je otpratio poznati otac, a kako je i sama Nina jednom prilikom otkrila, Filip je njen prvi dečko, koji joj je sada postao i suprug.

- Neki kažu da je glumac, ali on više voli da ga zovu gejmer (smeh). To mi je prvi dečko u životu. Pre pet godina na Brionima je glumio u jednoj predstavi, ali spojili smo se tek prošle godine - rekla je ona u avgustu 2019. za hrvatsku "Gloriju".

Filip je tada bio manje poznat široj javnosti, iako je imao nekoliko zapaženih uloga u serijama "Sinđelići" i "Grupa", gde je glumio negativca Strahinju. Kako su mediji svojevremeno prenosili, Rade i njegova supruga Lenka Šerbedžija su oduševljeni izborom svoje najstarije naslednice i lepo se slažu sa Đurićem, koji povremeno boravi kod njih u Hrvatskoj.

Iako se gotovo nikad ne pojavljuju zajedno u javnosti, Nina je pre nekoliko godina, na proslavi 73. rođendana svog oca, otkrila da je emotivno ispunjena.

Filip Đurić
foto: Printsrkin

Filip Đurić je inače 2020. godine nagrađen za najbolju ulogu na 55. Filmskim susretima u Nišu, po mišljenju kolega za bravuru u filmu "Moj jutarnji smeh".

Filip radi kao asistent na fakultetu

Đurić se, pored glume, bavi i pedagoškim radom. Kako piše u njegovoj biografiji, nakon završene Druge kragujevačke gimnazije, upisao je studije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, gde je završio i master i trenutno radi kao asistent na tom fakultetu.

Rade Šerbedžija
foto: Zorana Jevtić

Rade Šerbedžija ima petoro dece. U braku sa pokojnom balerinom Ivankom Cerovac dobio je sina Danila (49), koji je filmski producent, i ćerku Luciju (47), inače poznatu glumicu.

Nekoliko godina nakon razvoda venčao se sa Lenkom Udovički, s kojom je dobio tri ćerke - Milicu, Ninu i Vanju, koja jedina nije u umetničkim vodama. Nina je već sa 16 godina glumila u Teatru Ulisses na Brionima u predstavi "Romeo i Julija '68". Iza sebe ima dva filma "Cry of the Butterfly" iz 2014. i "Welcome" iz 2010. godine, a zajedno sa svojim ocem je snimila filma "Blossom".

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:43

NE BOJ SE! NISI SAM! Rade Šerbedžija recituje u znak podrške onkološkim pacijentima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track