NE PADA MU NA PAMET DA PLAĆA TOLIKU ALIMENTACIJU: Kevin Kostner ne popušta BIVŠOJ! Ovo je CIFRA preko koje glumac NEĆE DA IDE
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BUKTI RAT

NE PADA MU NA PAMET DA PLAĆA TOLIKU ALIMENTACIJU: Kevin Kostner ne popušta BIVŠOJ! Ovo je CIFRA preko koje glumac NEĆE DA IDE

Pop kultura -

Kevin Kostner (68) optužuje suprugu Kristin (49) da traži alimentaciju koja daleko nadilazi potrebe njihovo troje dece.

U odgovoru na Kristininu izjavu o nalogu, podnesenom u sredu Vrhovnom sudu Kalifornije, glumac je rekao da je zahtev njegove bivše supruge od 248.000 dolara mesečno "prenaduvan i neutemeljen".

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kevin i Kristin imaju troje dece - Kejdena (16), Hejes (14), i Grejs (13), a glumac je izjavio da njihovo finansiranje ne bi trebalo da uključuje potrebe njihove majke.

- Pružanje maloletnoj deci više od najnužnijih potrepština ne zahteva pružanje apsurdne ekstravagancije osmišljene da primarno koristi izdržavanom roditelju - rekao je glumac.

Kristin Baumgartner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kristin, koja ima pravo na nagodbu od 1,4 miliona dolara prema uslovima predbračnog ugovora, podnela je svoj zahtev za nalog ranije ovog meseca. Traži ukupno 248.000 dolara za sve troje dece mesečno, što je šest puta više od 38.000 hiljada dolara koje Kevin nudi.

Inače, Kristin tvrdi da će joj novac pomoći da uspostavi "prikladno zasebno domaćinstvo" kako bi mogla da se iseli iz kompleksa Santa Barbara, procenjenog na 145 miliona dolara, gde su ona i glumac živeli otkako su se venčali, prenosi People.

Kevin Kostner, Kristin Baumgartner, Oskar
foto: Profimedia

"Ona želi da im Kevin pruži ono na šta su navikli", objašnjava izvor blizak Kristin.

U svojoj prijavi detaljno je opisala Kevinov prihod od gotovo 20 miliona dolara za 2022. godinu, kao i troškove porodice u iznosu od 6,6 miliona dolara, uključujući 718.323 dolara na kreditnim karticama i više od 800.000 dolara u poklonima.

Izvor blizak glumcu rekao je da deca nemaju veze s njihovom svađom i razvodom.

Kevin Kostner
foto: NRP/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Neiskreno je uvlačiti decu u ovo. Ovo nema nikakve veze s decom. Temelji dece su čvrsti. Sve se radi o Kristin. Kevin je otišao više od toga pružajući Kristin potrebna sredstva za pronalaženje prikladnog mesta za njeno kretanje - otkrio je.

Inače, Kristin je, prema predbračnom ugovoru, trebalo da se iseli s decom iz njihove porodične kuće.

Kristin Baumgartner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Ona to ne može da uradi u ovoj ranoj fazi slučaja jer nema dovoljna sredstva za osiguranje stambenog prostora koji će osigurati da deca mogu da održe sličan životni standard u domovima stranaka - rekao je izvor.

Podsetimo, dizajnerka i glumac objavili su nedavno da se razvode nakon 18 godina braka. Tokom poslednjih nekoliko nedelja, Kristin je tvrdila da ju je Kostner omalovažavao.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:09

KOME JE NAJTEŽE KADA DOĐE TRENUTAK DAVANJA STARATELJSTVA NAD DECOM? Vesna Stanojević: Alimentacija je obaveza koja mora da se poštuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track