NASTAVAK SERIJALA O INSPEKTORU NIKOLI LIMANU: Triler Umri ljubavi, Đorđa Bajića otkriva šta je važnije ljubav ili istina?
Foto: Ema Bednarž

ne propustite

NASTAVAK SERIJALA O INSPEKTORU NIKOLI LIMANU: Triler Umri ljubavi, Đorđa Bajića otkriva šta je važnije ljubav ili istina?

Kultura -

Književnik Đorđe Bajić objavio je novi roman u serijalu o inspektoru Nikoli Limanu, "Umri, ljubavi!". Dok je njegova verenica birala idealnu venčanicu, neko je u prizemlju čuvene modne kuće Herman krvnički zario makaze u vrat bezobrazno zgodnom Oliveru Dilberu. Inspektor Nikola Liman se zainatio da prokrči put kroz šumu laži i obmana, ogoli istinu i pronađe zločinca, navodi se u sinopsisu romana.

Đorđe Bajić
foto: promo

Da li je mladom i neodoljivom Dilberu došla glave jedna od šest žena koje su tog sunčanog podneva bile prisutne u modnoj kući – uključujući i Kristinu Pajić, ambicioznu advokaticu koja je u strasnoj vezi sa inspektorom? Možda. Jedino je sigurno da će umesto planiranog venčanja uslediti sahrana, i to – ne jedna. Mnoge će se naizgled nespojive životne priče iznenada dotaći, ukrstiti se i dodatno zamrsiti ovaj ionako komplikovani slučaj. Smrt Olivera Dilbera biće samo prva srušena domina u dugom krvavom nizu, koji će Liman pokušati da zauvek prekine.

Đorđe Bajić
foto: Ema Bednarž

- Veliko mi je zadovoljstvo i čast što u izdanju Lagune izlazi moj novi triler. Čitaoci su zavoleli inspektora Nikolu Limana čitajući "Smrt u ružičastom" i tražili su njegov novi slučaj, pa sam im sa zadovoljstvom udovoljio, ovoga puta "podignuvši uloge". "Umri, ljubavi!" donosi priču u kojoj ne manjka uzbuđenja i preokreta, i koja je smeštena, u mom maniru, u prepoznatljiv ambijent srpske prestonice, sve to uz neka iznenađenja koja ne smem da otkrivam. "Umri, ljubavi!" izlazi u pravi čas, jer je u pitanju čistokrvni letnji roman koji će vam biti odličan saputnik na plaži i u trenucima dokolice. Nadam se da će svi koji mu daju šansu uživati u čitanju bar onoliko koliko sam ja uživao u pisanju - kaže autor. "Umri, ljubavi!" Đorđa Bajića u prodaji je od srede 12. jula u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:54

ISTORIJA NA DRUGAČIJI NAČIN: Petrović odgovorio zašto je njegova knjiga NAJTRAŽENIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track