DAO SAM 15.000 € ZA POVEĆANJE PENISA, A POSTAO SAM FRANKEŠTAJN: Život mi se pretvorio u AGONIJU, a tek šta mi je devojka rekla...
Foto: Profimedia

NAMUČIO SE

DAO SAM 15.000 € ZA POVEĆANJE PENISA, A POSTAO SAM FRANKEŠTAJN: Život mi se pretvorio u AGONIJU, a tek šta mi je devojka rekla...

Zanimljivosti -

Amerikanac Met, koji nije želeo da otkrije svoje prezime jednom je od mnogih muškaraca nezadovoljnih svojim penisom koji se odlučio na operaciju povećanja polnog organa. Međutim, njegov slučaj pretvorio se u agoniju: 46-godišnjak je ispričao kako se osećao kao da je u njegov izobličeni penis ugrađena "drška od metle".

Vojni veteran iz američke države Juta morao je da plati vrtoglavih 290.000 evra kako bi mu korigovali operaciju levog "Frankenštajna", piše Daily Mail. Nije jedini. Desetine drugih muškaraca pristaju na slične sumnjive tretmane u potrazi za savršenim penisom, zbog nesigurnosti u svoj izgled.

Drugi čovek je opisao kako su komadi razlomljenih silikonskih implantata plutali unutar njegovog polnog organa pet godina od operacije. Klinike specijalizovane za takve zahvate nude šarenoliki izbor tretmana za muškarce koji žele "veći paket". Jedna opcija nazvana Penuma implantant je silikonska struktura hirurški umetnuta u penis, slično nekim implantantima za dojke.

hirurg, operacija
foto: Wavebreak Media LTD / Wavebreak / Profimedia

Drugi tretmani uključuju rezanje unutrašnjeg ligamenta u području prepona kako bi penis izgledao duže. Neki uključuju ubrizgavanje sastojaka poput kolagenskog gela i hijaluronske kiseline kako bi podebljali svoj penis.

Stručnjaci iz industrije primetili su procvat operacije povećanja penisa nakon pandemije, za koju tvrde da je povezana s povećanim praćenjem pornografije i uvođenjem rada od kuće koje omogućuju pacijentima nesmetan oporavak.

Nije sve u veličini. Neki muškarci poput Meta samo traže estetski lepši penis. On je bio nezadovoljan blagom oblinom na levoj strani, a mislio je da će implantant vredan 14.600 evra rešiti sve njegove probleme s genitalijama. Zahvat kome je bio podvrgnut u septembru 2019. završio se fijaskom. Od tada je morao da iskešira još 290.000 evra radi dodatnih postupaka kako bi povratio svoju "muškost", a implantant Penuma mu je pet meseci kasnije uklonjen.

penis, loš seks, problemi, muškarac, seks
foto: Profimedia

Metova devojka tvrdi da mu je devojka nakon seksa govorila da mu je penis poput "noža za biftek". Zbog loše izvedenog zahvata njegov je penis postao izobličeniji, a Met tvrdi da se osećao kao Frankenštajnovo čudovište. Patio je od neopisivih bolova i nije znao kome bi se obratio.

- Osećao sam kao da mi je neko dršku od metle usadio u polni organ. Svake večeri sam hodao gore-dole po stanu koliko me bolelo, rekao je za Daily Mail. - Osećao sam usamljenost, izolaciju, potpunu samoću. Osećao sam da ne mogu da imam seksualnog partnera i podelim seksualno iskustvo s nekim koga volim.

Rekao je da mu nakon operacije otok i bol nisu nestali i da je osećao kako mu se stanje svakim danom pogoršava. Otok je bio toliko ozbiljan da je njegova devojka, inače medicinska sestra, bila prisiljena da ispusti 230 mililitara tečnosti iz njegovog nabreklog penisa. No, njegovi problemi nisu nestali nakon što je implantant nestao.

hirurzi, operacija, operaciona sala, hirurška intervencija, hirurg
foto: Shutterstock

Zbog zahvata na penisu se formirao ožiljak, koji je ograničavao protok krvi i sprečavao njegovo rastezanje i širenje tokom erekcije. Bacio se u potragu za hirurgom koji bi mogao da mu pomogne. Nakon strašnog iskustva, Met je za Daily Mail izjavio da mu penis sada izgleda u redu i da je postigao prvobitni cilj eliminisanja zakrivljenosti.

Za razliku od Meta, Emanuel Džekson nije morao da plati za veći penis. Umesto toga, osvojio je besplatnu operaciju 2013. godine. No, sreća zbog dobitka pretvorila se u agoniju nakon što su se kod bivšeg modela, od 26 godina, silikonski implantanti unutar penisa razlomili.

Seks, Penis, Muškarac
foto: Profimedia

Pet godina nije bilo nikakvih problema, a onda su mu lekari klinike u Klivlendu 2018. godine rekli da se njegov implantant razbio u komadiće koji plutaju ispod kože. Zbog ekstremne boli Emanuel je razmišljao o samoubistvu, navodi ProPublica.

Implantanti Penuma mogu imati opasne nuspojave, kažu stručnjaci. Jedan hirurg je upozorio da mogu da se inficiraju i razore kožu oko penisa. - U teškim slučajevima infekcije može doći do nekroze ili smrti kože penisa koja prekriva implantat, rekao je profesor međunarodne andrologije Amr Rahim.

Rekao je da se tkivo oko penisa skuplja dok nastaje ožiljak tokom procesa zaceljivanja od reza. Penuma implantanti su dostupni jedino u SAD i jedini je zahvat penilne implantacije koji je odobrila Agencija za hranu i lekove (FDA), piše Daily Mail.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ Daily Mail)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track