BUČ KESIDI DONEO KONCERTNU EUFORIJU! Na festivalu LilaLo publika oduševljena dvojcem iz Pančeva: Ponovo pomereni svi standardi!
Foto: T.Ilić

oduševili su sve

BUČ KESIDI DONEO KONCERTNU EUFORIJU! Na festivalu LilaLo publika oduševljena dvojcem iz Pančeva: Ponovo pomereni svi standardi!

Kultura -

Pančevački dvojac Buč Kesidi, jedan od najpopularnijih bendova u regionu koji puni koncertne dvorane svirao je sinoć (15.7) na lozničkom ‘’LilaLo’’ festivalu. U dvorištu Tehničke škole Luka Racić (gitara, vokal) i Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal), odličnom svirkom prošetali su kroz dosadašnju diskografiju na oduševljenje publike koja je pokazala odlično poznavanje njihovog repertoara.

LiLo festival
foto: T.Ilić

Od prvog takta Buč Kesidi je držao pažnju, a sa gromoglasnim oduševljenjem su dočekani prvi akordi gotovo svake pesme. Ovo je bio njihov prvi nastup u Loznici, a Lozničani su na deli videli zašto ovaj duo puni koncertne prostore u Zagrebu, novosadskom SPENS-u, nedavno su bili zvezde večeri kragujevačkog Arsenal festa, a 16. septembra ih očekuje i veliki koncert na Stadionu Tašmajdan. Pevalo se i igralo uz “Kasno je”, “Tiho”, “Idemo do hodnika” , “Nebitna (Ne mogu da)”, ‘’Subota’’, “Curimo po asfaltu”, ali i posednji singl ‘’Trebaš mi’’ kao najava trećeg albuma. Izazvali su momci, pravu euforiju, kako im se inače, i zove uspešan drugi album, a vrhunac je bio kada su zasvirali “Nema ljubavi u klubu” i “Đuskanje ne pomaže”. Koncert je dodatno podgrejao vrelu julsku noć, a ‘Buč Kesidi’’ je obećao da će ponovo doći u ovaj kraj.

1 / 6 Foto: T.Ilić

Zahvaljujući Turističkoj organizaciji grada koja je priredila 6. ‘’LilaLo’’ festival, ponovo pomerivši standarde naviše, Lozničani i njihovi gosti su od četvrtka do sinoć uživali u koncertima Artan Lili, legendarnog Parnog Valjka i Buč Kesidija. Festival se završava večeras, a ono što je posebno zanimljivo da su svi programi šestodnevnog festivala besplatni, pa i ova tri koncerta bendova vrlo traženih u ovom trenutku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:16

Kanski festival

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track