MIONA MARKOVIĆ ZABLISTALA U PRELEPOJ VENČANICI! Glumici osmeh od UVA DO UVA uživa u divnom danu: Izgleda BOŽANSTVENO! (FOTO)
Foto: Printscreen

presrećna je

MIONA MARKOVIĆ ZABLISTALA U PRELEPOJ VENČANICI! Glumici osmeh od UVA DO UVA uživa u divnom danu: Izgleda BOŽANSTVENO! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Miona Marković (27), koju publika pamti po glavnoj ulozi u seriji "Žigosani u reketu", udala se danas za svog izabranika Davida Alića.

Miona i David su danas, kako saznajemo jedno drugom izgovorilisudbonosno "da" u Pirotu, gde je bilo spremo veselje na koje su pristigle njene kolege i prijatelji.

Miona Marković
foto: Printscreen

Markovićeva je na svadbi blistala od sreće, a sve je oduševila prelepom venčanicom koju je ponela. Lepa Miona je imala jednostavnu satenskui venčanicu koja prati liniju tela i koja ima duboki šlic. Gornji deo haljine urađen je kao korset i savrešeno ističe njenje grudi, a preko njega je obukla čipkane rukave koji joj idu usko uz vrat.

Na ušima je popularna glumica nosila biserne minđuše, a sve je dodatno začinio njen širok osmeh.

Inače, Mionin izabranik David Alić je reditelj i pisac iz Pirota. On je osvojio srce lepe glumice još sredinom prošlog leta, kada su zajedno radili na pripremama za predstavu "Ivanovo samoubistvo" u pozorištu Semberija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:30

Miona Marković o Borisu Komneniću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track