MOLILA SAM GA DA NE ODUSTAJE! Našoj glumici Srni Lango sin ZADAO VELIKE GLAVOBOLJE, a evo čime se vodila u vaspitanju dece
Foto: ATA images

ISKRENA

MOLILA SAM GA DA NE ODUSTAJE! Našoj glumici Srni Lango sin ZADAO VELIKE GLAVOBOLJE, a evo čime se vodila u vaspitanju dece

Kultura -

Glumica Srna Lango godinama gradi uspešnu karijeru kako na daskama koje život znače tako i na velikom platnu. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Prvu ulogu ostvarila je 1994. godine u seriji Srećni ljudi, a najviše rola odigrala je u pozorištu. Od tada do danas, svaka sledeća rola donosila je iskustvo koje ju je učinilo zrelom, ispunjenom i srećnom glumicom.

Naslednici

Srna Lango
foto: Dragana Udovičić

Pored bogate karijere, Srna iza sebe ima i dva sina, kojima je posvećena. Njen mlađi naslednik Pavle Mensur, kojeg je dobila u braku sa kolegom Irafanom Mensurom krenuo je stopama poznatih roditelja. Kada se Srna upoznala sa Irfanom, oboje su imali decu iz prethodnih brakova: ona sina Aleksu, on sina Filipa.

Po razvodu od kolege Irfana Mensura, Srna Lango odabrala je da ljubavni život ostavi po strani. Posvetila se odgajanju sinova, koje je izvela na pravi put, dok se takođe u velikoj meri okrenula poslu. Godinama Srna Lango ljubav deli isključivo sa naslednicima i publikom, koja joj je istom merom vraća.

Dosledna

Njen stariji sin zadao joj je glavobolju kada je doneo odluku, koju glumica nikako nije podržavala, ali se na kraju predomislila.

Srna Lango
foto: ATA images

- Aleksa je prvo studirao na Pravnom fakultetu u Beogradu da bi naknadno odlučio da ode na produkciju. Na kraju je i sebi i meni priznao da njega studije ne zanimaju i da želi da se zaposli. Mada sam se dugo bunila i molila ga da ne odustaje tako lako ili da bar zamrzne godinu, doneo je neopozivu odluku kojoj sam ja na kraju dala blagoslov. Sada planira da započne privatni biznis sa svojim ocem - kazala je Srna u emisiji "Magazin In".

Savete dajem samo kad me pita

Kao ćerka poznatih roditelja Dunje Lango i Milana M. Langa svet ispod reflektora nije joj bio stran, a u intervjuu za Kurir otkrila je da nikada svojim sinovima nije govorila kako treba da žive.

Srna Lango
foto: ATA images

- Ni moji roditelji nisu viška od predavanja bili, a ni svesti o svojim javnim značajima i zahvalna sam na tome. Ne dižu se deca niti se gaji porodica u atmosferi pravljenja spomenika sebi čak i kada si ga zaslužio. Roditelj treba da je roditelj, mislim, pa u to spada dovoljno pripreme za sve. Kad si postavljen čovek i imaš temelje, ne poludiš lako. Posao ima smisla ako znaš gde su mu početak i kraj. A savete inače dajem samo kad me pita. Ko hoće da uči, od svakog kamena u parku nešto sazna. Moja deca su davno razumela neke porodične kriterijume i odavno ih kanališu u lične. Popularnost nije garant kvaliteta, a ni trajanja - ispričala je Srna za Kurir.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:54

PAVLE MENSUR O PSIHIČKOM I FIZIČKOM ODRICANJU ZA ULOGU: Ovoliko kilograma je morao da skine, a OVO SU MU UTISCI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track