TIKA ŠPIC JE GODINAMA KRIO DA JE LJUBIO KOLEGINICU: Zavoleo ju je na snimanju "Porodičnog blaga", bili su u OZBILJNOJ VEZI
Foto: Printksin

voleli su se

TIKA ŠPIC JE GODINAMA KRIO DA JE LJUBIO KOLEGINICU: Zavoleo ju je na snimanju "Porodičnog blaga", bili su u OZBILJNOJ VEZI

Kultura -

Serija "Porodično blago" premijerno je emitovana od 1998. do 2002. godine, u međuvremenu je reprizirana nekoliko puta, a svako novo prikazivanje publici je otkrilo neku tajnu iza kulisa.

Uloga Tike Špica donela je ogromnu popularnost Predragu Smiljkoviću, amaterskom glumcu rodom iz Vlasotinca, koga smo kasnije gledali i u drugim televizijskim projektima.

Tika Špic
foto: Printscreen

Iako, koliko je poznato, privatno nije oženjen, Smiljković je u seriji imao suprugu Žaklinu Žake Stojković. Njen lik prvobitno je trebalo da bude jedan od sporednih, ali se ona nametnula harizmom i originalnošću. Glumila ju je Biljana Nikolić, članica pozorišta iz Kruševca.

Gledaoci su uživali u njihovim zajedničkim scenama i vrcavim dijalozima, a u to vreme malo ko je znao da su Predrag i Bijana bili par i van seta.

- Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine - priznao je glumac znatno kasnije.

Predrag Smiljković, Tika Špic
foto: Printksin

Biljanu smo kasnije mogli da vidimo i u seriji "Agencija za SiS", posle čega se povukla iz javnosti.

Danas ima 47 godina i majka je dvojice sinova.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

03:03

MNOGO JE KRVI, VULGARNOSTI I GRUBOSTI: Čuveni Tika Špic iz Porodičnog blaga NIKAD OŠTRIJE o kolegama: To je NEGLEDLJIVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track