BIVŠI JE VARAO S 20 ŽENA, A NJEN POZIV POLICIJI I DANAS LEDI KRV: Glumica koju svi vole nikad se nije oporavila od ŽIVOTNIH TRAUMA
Foto: Profimedia

ŽIVOTNA PRIČA

BIVŠI JE VARAO S 20 ŽENA, A NJEN POZIV POLICIJI I DANAS LEDI KRV: Glumica koju svi vole nikad se nije oporavila od ŽIVOTNIH TRAUMA

Pop kultura -

Glumica Sandra Bulok prošle godine je najavila da uzima pauzu od glume kako bi se posvetila odgajanju svoje dece, koju je uvek nastojala da sakrije od javnosti.

"Uzeću neko vreme kako bih bila samo mama. Vratiću se glumi. Ne znam kada. Verovatno kada budu tinejdžeri i budu imali 16-17 godina", rekla je Sandra u martu prošle godine.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Život omiljene holivudske glumice obeležile su brojne traume, a među njima i horor koji joj je priredio bivši suprug Džesi Džejms. Njihov brak je u Holivudu poznat kao jedan od najgorih brakova, i to zato što ju je on gotovo od početka njihove veze varao s mnogobrojnim ženama. Bulok se za Džejmsa udala 2005. godine, a upoznala ga je na snimanju filma, kada je htela da ga spoji s njenim kumčetom.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Sandra je sa Džejmsom krajem 2009. godine ušla u bitku za starateljstvo nad njegovom ćerkom, koju je dobio s bivšom suprugom, a par je na kraju i dobio potpuno starateljstvo. Već početkom iduće godine javilo se nekoliko žena koje su tvrdile kako su spavale s Džesijem, a glumica je tada otkazala evropsku turneju svog filma "The Blind Side". Džejms je tada javno istupio i sve priznao, te se javno izvinio.

"Nikad nisam bežao od bilo čega što sam uradio. Preuzimam punu odgovornost. Varao sam svoju suprugu. Pa šta? To su uradili i milioni drugih muškaraca", rekao je besramno preduzetnik.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Naime, u martu 2010, nakon što je Sandra osvojila nagradu Oskar za film "The Blind Side", procurilo je u javnost da ju je Džejms prevario s tetoviranom striptizetom Mišel Mekgi i još nekoliko žena. Glumica je tek kasnije progovorila o propalom braku.

"Moj život je imao zaokret koji nije bio baš prijatan. No mislim da se to dogodilo da shvatim dublji smisao porodice", rekla je Sandra.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Nakon svega, glumica je pronašla ljubav s modelom i fotografom Brajanom Rendalom, za koga se udala početkom 2021. Svog sadašnjeg supruga upoznala je kad joj je prijateljica predložila da ga unajmi kao fotografa za proslavu rođendana njenog sina Luja. Glumica i fotograf su se brzo zbližili, a uključen je u odgoj njene dece, koja ga jako vole.

"Deca obožavaju Brajana i naravno, Sandra se još uvek štipa jer ne može da veruje da je imala toliko sreće što je pronašla Brajana', rekao je izvor blizak paru.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Osim ljubavnih brodoloma, Sandra je doživela i jednu od najstrašnijih stvari u životu – imala je uhodu. Progonio ju je Džošua Džejms Korbet, koji je čak provalio i u njenu porodičnu kuću 2014. godine. Bulok je naknadno ispričala da je zahvalna samo na tome što njen sin Luj tada nije bio kod kuće.

"To je bila jedina noć kada Luj nije bio sa mnom. Njegova dadilja je rekla: 'Hajde da ga odvedem u svoj stan', koji se nalazi prekoputa moje ulice. Prostorija koja je sada moja garderoba tada je bila njegova soba, a da se sve nije dogodilo tako kako jeste, to bi zauvek promenilo naše živote", ispričala je svojevremeno glumica, a zastrašujući incident ostavilo je veliki trag na njoj.

Sandra Bulok
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Bilo je užasno čudno, izašla bih iz automobila, pogledala levo i počela da plačem", rekla je i objasnila da je trebalo da se sabere zbog sina.

Osim 12-godišnjeg sina Luija, glumica ima i 10-godišnju ćerku Lajlu, a oboje su usvojeni.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

18:55

Teška životna priča devojčice Milice i njene keruše Lare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track