POVRATAK POSLE 15 GODINA NA MALE EKRANE OMILJENE GLUMICE: Serija "Poziv"premijerno u SARAJEVU, a stigao i prvi trejler (VIDEO)
Foto: Aleksandar Letić, Maja Medić

konačno

POVRATAK POSLE 15 GODINA NA MALE EKRANE OMILJENE GLUMICE: Serija "Poziv"premijerno u SARAJEVU, a stigao i prvi trejler (VIDEO)

Kultura -

Tokom Sarajevo film festivala biće predstavljena nova domaća serija "Poziv". U glavnoj ulozi naći će se naša čuvena glumica Mirjana Joković, koja živi i radi u Americi.

serija Poziv, Mirjana Joković
foto: Aleksandar Letić

Autori ovaj projekat najavljuju kao dinamičan i uzbudljiv triler pun neočekivanih obrta, ali i realističnu priču koja se bavi svakodnevnim problemima. Mirjana Joković tumačiće ulogu bivše policijske inspektorke Anice Reljić, koja radi u kol-centru mobilnog operatera. Jedne noći jedan poziv promeniće sve...

Nakon dugog iščekivanja, stigao je prvi zvanični trejler za seriju "Poziv", neizvesni i uzbudljivi triler, za koji vlada veliko interesovanje posebno zbog glumice koju ovdašnja publika retko ima priliku da gleda.

Nakon 15 godina, proslavljena glumica Mirjana Joković vraća se domaćoj produkciji i to sa serijom koja će imati pretpremijeru na prestižnom Sarajevo Film Festivalu, događaju koji se održava od 11. do 18. avgusta, sa

U seriji snimljenoj u produkciji RTS-a i "Brand Visiona", Mirjana Joković tumači ulogu bivše policijske inspektorke Anice Reljić koja radi u kol-centru mobilnog operatera. Upravo će njen lik dobiti jedan poziv koji će joj promeniti život i trgnuti je iz svakodnevice.

Mirjana Joković
foto: Aleksandar Letić

- Ovo je priča o jednoj ženi mojih godina s drugačijom kilometražom, koja je spremna da žrtvuje svoj život. U tom smislu, ovo je uloga kakvu nikad nisam igrala i zato mi je još zanimljivije i još lepše. I na neki način, želim da se i takve žene predstave - kaže glumica Mirjana Joković.

U ostalim ulogama su Uliks Fehmiu, Snežana Bogdanović, Ana Franić. Reditelj je Marko Đilas, a autori serije Marko Popović i Iva Mitrović.

serija Poziv
foto: Gordan Jović/ Rts

- Inspiracija su nam bili ljudi koji rade u kol-centrima, pogotovo mobilnih operatera i teleoperatera. Oni su konstantno izloženi našim frustracijama, zovemo ih i ponašamo se kao da je pitanje života ili smrti, da li nam internet prekida ili nam ne radi opcija unazad na TV. A onda smo pomislili šta bi bilo kada bi neki od tih poziva stvarno bio pitanje života i smrti - izjavio Marko Popović tokom snimanja.

serija Poziv
foto: Gordan Jović/ Rts

Iva Mitrović navodi da im je bilo zanimljivo da obrađuju neku životnu situaciju koja je moguća i da gledaoci, dok budu gledali seriju, pomisle da bi to i njima moglo da se desi.

Serija je nastala u saradnji RTS i produkcijske kuće "Brend vižen". Osam epizoda serije "Poziv" biće emitovano na Prvom programu RTS.

Kurir.rs

Bonus video:

01:59

SERIJA TOMA BIĆE VELIKO IZNENAĐENJE! Bjela napravio potpuno drugu priču koja nema veze sa filmom NOVI GLAVNI LIK JE TAJKUN?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track