KENET BRANA PONOVO KAO HERKUL POARO: Na jesen stiže i u Srbiju film Duhovi u Veneciji, a objavljen i plakat i zaplet ove priče!
Foto: Promo

premijera

KENET BRANA PONOVO KAO HERKUL POARO: Na jesen stiže i u Srbiju film Duhovi u Veneciji, a objavljen i plakat i zaplet ove priče!

Kultura -

Za nešto više od mesec dana, 14.septembra, u bioskopima će se naći ostavrenje 20th Century Studios-a "Duhovi u Veneciji" u režiji fantastičnog Keneta Brane.

Duhovi u Veneciji
foto: Promo

Istaknuti holivudski studio objavio je povodom predstojećeg naslova novi poster sa kompletnom glumačkom ekipom, a pored Keneta Brane koji još jednom oživljava čuveni lik Herkula Poaroa, uloge tumače i ovogodišnja dobitnica nagarde Oskar Mišel Jeo (Sve u isto vreme), zatim Tina Fej, Keli Rejli, Džejmi Dornan, Kamil Kotan i drugi.

Duhovi u Veneciji
foto: Promo

U najnovijoj krimi drami Poaro živi u samonametnutoj izolaciji u najglamuroznijem gradu i nevoljno prisustvuje seansama u jednoj urušenoj, ukletoj palati. Kada se dogodi ubistvo jednog od gostiju, detektiv biva uvučen u zlokobni svet senki i tajni.

Triler je zasnovan na knjizi Agate Kristi "Hallowe’en Party", a nakon filmova "Ubistvo u Orijent ekspresu" i "Smrt na Nilu" Kenet Brana se vraća pozicijama na kojima je i bio, u ulozi reditelja i glavnog glumca. Kao i u predhodna dva pomenuta filma, zasnovana na delima Agate Kristi I u ovom potonjem Brana saradnju ostvaruje sa scenaristom Majklom Grinom poznatom i po filmu "Logan".

Kurir.rs

Bonus video:

02:53

MORAMO SAČUVATI BIOSKOPSKU PUBLIKU! Bećković: Ljudi u regionu imaju najviše poverenja u srpski film, marketing je JAKO BITAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track