PRAZNIK FILMA U SMEDEREVU: Prve dve epizode krimi serije o specijalnim policijskim jedinicama "Tunel" premijerno na DUNAV FESTU
Foto: Filip Olćan

ne propustite

PRAZNIK FILMA U SMEDEREVU: Prve dve epizode krimi serije o specijalnim policijskim jedinicama "Tunel" premijerno na DUNAV FESTU

Kultura -

Šesto izdanje Međunarodnog filmskog festivala Dunav film fest biće održano od 22. do 27. avgusta u Malom gradu Smederevske tvrđave. Prve večeri premijerno će biti prikazan film "Momak i devojka" Ivice Videnovića, nakon čega publiku očekuje koncertni program "Veče filmske muzike".

Dunav film fest
foto: Filip Olćan

Tom prilikom nastupiće glumac Slobodan Boda Ninković sa koleginicama Minom Lazarević, Ljiljanom Stjepanović i Ivanom Knežević.

Publika će premijerno moći da pogleda prve dve epizode serije "Tunel" reditelja Petra Ristovskog u petak, 25. avgusta. Nakon projekcije publici će se pokloniti deo ekipe, a glumica Minja Peković nije krila uzbuđenje.

Minja Peković, Dunav film fest
foto: Filip Olćan

- Srećna smo što će premijera biti na Dunav festu. Ovo je policijski triler, koji donosi uzbudljivu priču inspirisanu istinitim događajima. Kada sam pročitala scenario, bilo mi je zastrašujuće, jer smo priču obradili mnogo dublje od crne hronike, koja se viđa u dnevnoj štampi. Ovde ljude u uniformi ne vidimo samo kroz njenu prizmu već i kroz prizmu njihovih unutrašnjih borbi. Snimanje je bilo izazovno, jer sam se suočila sa gomilom fobija, kao što je strah od vožnje, oružja i visine. Sa velikim nestrpljenjem očekujemo premijeru - istakla je glumica.

Dunav fest, Minja Peković
foto: Filip Olćan

Ostale uloge u ovom napetom trileru poverene su Jovanu Belobrkoviću, Draganu Boži Marjanoviću, Tamari Šustić, Milošu Đorđeviću, Lazaru Ristovskom i drugima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track