BEZOBRAZNO, RAZMAŽENO I NEPODNOŠLJIVO! Čovek ušao u vezu sa samohranom MAJKOM, ali 1 stvar nije mogao da svari pa RASKINUO!
Foto: Shutterstock

ispovest

BEZOBRAZNO, RAZMAŽENO I NEPODNOŠLJIVO! Čovek ušao u vezu sa samohranom MAJKOM, ali 1 stvar nije mogao da svari pa RASKINUO!

Žena -

Jedan muškarac je otkrio da je ostavio srodnu dušu, jer nije mogao da prihvati njeno dete.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, čovek je otkrio da uprkos ljubavi koju oseća prema jednoj ženi, nije mogao da ostane sa njom, zbog njenog deteta.

Majka teši ćerku, ćerka, majka
foto: Shutterstock

- Bio sam u vezi sa ženom koja ima dete iz prvog braka. Dete nije ništa krivo što se rodilo, ali nisam jednostavno mogao da prihvatim da je tu, plus što je bilo bezobrazno, razmaženo i u nekim momentima nepodnošljivo. Nju sam jako zavoleo i ona mene i jako boli što se sve poklopilo između nas, a opet ne možemo da budemo zajedno i da budemo srećni. Našao sam svoju srodnu dušu, ali uzalud. Život je surov - napisao je ovaj čovek, a onda su usledili komentari:

Majka teši ćerku, ćerka, majka
foto: Shutterstock

- Zaljubljenost posle par godina prođe. I tada sve što vam nije smetalo i sve mane partnera isplivaju na videlo. Što više trpite, sve ćete više biti isfrustriraniji. Za brak treba birati i glavom, a ne samo srcem. Neko prosto nije sposoban da uvek bude na drugom mestu. Ako toj osobi rođeno dete nije na prvom mestu, utoliko gore, jer šta će biti sa mnom i sa našom zajedničkom decom? Ne kažem da nikad ne bih bila sa muškarcem koji ima dete, ali sigurno da ne težim tome.

- Svi nešto osuđuju ovo, a mislim da su licemerni. Trebalo bi da se tuđe dete prihvati i voli kao svoje, a to mogu samo veliki ljudi, ja im se divim i cenim ih. To bi trebalo da bude normalno. Ali ni sama nisam sigurna da bih mogla da stupim u takvu vezu.

srce, raskid
foto: Shutterstock

- Ne mislim da su to isfolirani likovi koji kao mnogo vole, kao što je neko rekao u komentarima. Naravno da prava ljubav treba da savlada mnoge prepreke, ali dete iz prvog braka nekog od partnera, može da bude i nepremostiva prepreka ako je bezobrazno kao malo, a tek šta onda može da radi kad poraste. Stavite se na mesto ove osobe, zamislite da provodite život sa detetom koje vas posmatra sa mržnjom i možda i radi sve da vas se reši. Nikad nisam bila u ovakvoj situaciji, a ne bih ni želela.

Meni je ovo bez veze. Da se zavolite, misliš da ti je srodna duša, a ne možeš da prihvatiš njeno dete koje je, da, zamisli, dete. Mislim, ne znam…

Šta vi mislite?

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

03:58

BLIZNJAKINJE PETRA I VERA NE PRIČAJU I NE HODAJU! Tetka pravi humanitarnu žurku u Novom Sadu: Lečenje košta, ne znamo dijagnozu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja