"NASTAVAK TESNE KOŽE SMO SNIMILI PRE PAR GODINA" Legendarni glumac otkrio: Nastao je problem, EVO GDE JE ZAVRŠIO MATERIJAL (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube, Kurir Televizija

kurir tv

"NASTAVAK TESNE KOŽE SMO SNIMILI PRE PAR GODINA" Legendarni glumac otkrio: Nastao je problem, EVO GDE JE ZAVRŠIO MATERIJAL (VIDEO)

Kultura -

Šta god da je u životu uradio, a uradio je i radio dosta, ostaće upamćen kao najstariji sin nesrećnog Mite Pantića iz legendarne "Tesne kože".

Međutim, daleko od toga da je njegov život samo taj film.

Scene koje je na snimanju i van njega doživeo s Lanetom Gutovićem, Nikolom Simićem, Bogdanom Diklićem, Taškom Načićem i drugim velikanima glume, zaslužuju da ostanu zauvek ovekovečene, možda jednog dana i kroz neku knjigu.

Lepa Brena, Pesma, Tesna Koža, Disko, Pevanje, Saradnja, Šojić
foto: Printscreen

Gost "Pulsa Srbije" je glumac Gojko Baletić, a prvo je odgonetnuo da li mu prija kada mu spomenu seriju koja je izašla pre duže od 4 decenije.

- Apsolutno da mi prija, to mi je ostalo kao pečat od samog početka moje karijere davne 1981. godine. Potom smo snimili drugi, treći i četvrti deo. Međutim, tada sam snimao i Balkan ekspres, pa se dogodilo da sam te godine na Pulskom festivalu imao dva filma. Posle toga sam snimao i druge filmove, tako je počela i moja karijera u Narodnom pozorištu.

Potom je ispričao zanimljivost da su pre par godina krenuli da snimaju nastavak Tesne kože:

00:50

PRE PAR GODINA SMO KRENULI DA SNIMAMO NASTAVAK TESNE KOŽE Baletić šokirao: Nastao problem, MATERIJAL ZAVRŠIO U BUNKERU

- Ima jedna zanimljivost, mi smo pre par godina počeli da snimamo nastavak Tesne kože, dakle peti, šesti deo i 12 epizoda seriju. Međutim, mi smo snimili skoro pet epizoda i onda je nastao neki autorski problem. Potom su se upleli i finansijski problemi. Tako da je taj materijal u nekom bunkeru, strašno me zanima gde je i šta će se desiti sa njim. Bilo je priče da će se to oživeti.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

Nova serija projekata ekološke zaštite i obnove u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track