"TESNA KOŽA JE BILA MATRICA ZA SVE SERIJE I FILMOVE TOG VREMENA" Baletić: Naše velike porodice sa jednim kupatilom u kući (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"TESNA KOŽA JE BILA MATRICA ZA SVE SERIJE I FILMOVE TOG VREMENA" Baletić: Naše velike porodice sa jednim kupatilom u kući (VIDEO)

Kultura -

Kinematografija nije uvek merodavna visinom budžeta, imenima glumaca ili specijalnim efektima.

Pogotovo ne u filmskoj eri na našim prostorima 80-tih godina, kada su nastajale, sada već kultne, serije sa čijim karakterima smo mogli da se povežemo.

Tesna koža
foto: Pritnscreen

Jedan od filmova iz tog vremena je Tesna koža, kojoj je snimljen nastavak pre par godina, ali nije ugledao svetlost dana.

Gost "Pulsa Srbije" je Gojko Baletić, glumac koji je rekao da je Tesna koža bila matrica za filmove i serije na kalup klasične srpske muke:

00:56

TESNA KOŽA JE BILA MATRICA, SVE OSTALE SERIJE SU JE KOPIRALE Baletić: Naše velike porodice sa jednim kupatilom u kući

- Tesna koža kada je izašla bila je etalon za filmove, pogledajte kasnije kada su izlazile razne one porodične serije, sve su one kopirale Tesnu kožu. Ne mislim ništa loše pod tim, Tesna koža je bila matrica kako se stvara. Ta naša stešnjena velika porodica u malom stanu sa jednim kupatilom. Puno ljudi, a malo para.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track