5 ZNAKOVA NA KOJE ĆE UTICATI CRNI MESEC 16. AVGUSTA: Pogubna ljubav, ludi partneri i FINANSIJSKE prevare zakucaće im na vrata
Foto: Shutterstock

pogledajte da li ste među njima

5 ZNAKOVA NA KOJE ĆE UTICATI CRNI MESEC 16. AVGUSTA: Pogubna ljubav, ludi partneri i FINANSIJSKE prevare zakucaće im na vrata

Zanimljivosti -

Posle moćnog punog Meseca, dolazi podjednako važan crni mlad Mesec u Lavu, a koji se dešava 16. avgusta. Ovaj aspekt, kada se Venera i Lilit (Crni Mesec) pridružuju Suncu i Mesecu, doneće neke mistične situacije i događaje vezano za ljubav i novac, a naglašene su prevare, teatralnosti, laži... Zato budite na oprezu, čuvajte se ljudi koji će pokušati da vas zavedu i predstave se mnogo boljim nego što jesu, a horoskop posebno upozorava 5 znakova, na njih će crni mlad Mesec u Lavu najviše uticati...

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Mlad Mesec će dosta uticati na vaš znak, posebno ako ste rođeni između 14. i 18. avgusta. Može doneti neku vrstu žestoke i pogubne ljubavi, koja će vas "pokositi" za tren. Ne očekujte ništa ozbiljno od ove veze, ali ona je svakako karmička i, koliko god da vam se tako ne čini, učiniće mnogo za vaše samopouzdanje i bolje poštovanje sebe i svojih kvaliteta. Tu "fatalnu" osobu ćete verovatno upoznati 2 nedelje nakon mladog Meseca - posmatrajte one koji se vraćaju u vaš život. Moguće je da je reč o staroj ljubavi.

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Mlad Mesec se javlja u vašem polju doma, ali može biti povezan i sa temom ljubavi. Na primer, odlučićete da počnete da živite sa partnerom ili da iznajmite stan bliže njemu. Postoji i mogućnost da vam usled uticaja energije mladog Meseca padne na pamet ideja da uložite u stan koji ćete, na primer, uskoro prodati. Ova investicija vam se neće isplatiti, bolje je zaobiđite. Što se ljubavi tiče, mogli biste da upoznate nekog ko živi u vašoj blizini, ili će roditelji pokušati da vas spoje sa naslednikom svojih prijatelja... Nemojte da se ljutite, dozvolite da vas ova intervencija zabavi.

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Mlad Mesec se javlja u vašem sektoru prijatelja i zajednice, što znači da ćete se 16. avgusta možda naći na nekom događaju ili proslavi gde ćete nekoga upoznati. Možda čak imate aferu ili romansu sa nekim od svojih kolega. Uglavnom, mlad Mesec počinje novi ciklus vašeg ulaska u neku vrstu odnosa - to može da znači da ćete s nekim ući u intenzivnu komunikaciju, bilo uživo, bilo preko mreža, spojiće vas zajedniča interesovanja (astrologija, kulinastvo, umetnost), itd... Generalno, za kreativne ljude, ovo je odličan mlad Mesec - možete da se promovišete na društvenim mrežama na zanimljiv način.

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Mlad Mesec se dešava u vašem finansijskom sektoru, što znači da ćete možda biti upleteni u neku neobičnu situaciju kako biste zaradili. Na primer, mogli biste da se upustite u promociju neke dijete koja se dosta bazira na pozitivnom razmišljanju, "magičnim" predmetima ili slično. Takođe, nemojte da se iznenadite ako vam bude ponuđeno da investirate u neku vrstu internet projekta koji se odnosi na lepotu, "magiju" ili finansije. Ako uložite novac, budite oprezni - možda vam se neće vratiti. Venera vlada vašim stambenim sektorom, tako da postoji šansa za ulaganje u kuću, ali na kraju, u oktobru ćete možda zbog ovoga zažaliti.

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Mlad Mesec se javlja u vašem partnerskom sektoru, u kvadratu sa vašim vladarom Uranom. To znači da se "predmetu" vaše ljubavi, mužu ili dečku, mogu dogoditi čudne stvari. Na primer, nisu isključene neke neobične situacije na poslu, da će napraviti neku drastičnu promenu imidža ili će početi čudno da se ponaša... Oni u braku te "ispade" bi mogli da primete i kroz neke "bizarnosti", na primer, partner bi mogao da odluči da renovira ili proda dom bez prethodne konsultacije sa vama, ukrasi ga predmetima koji nisu ni po vašem, a ni po njegovom ukusu... Ovaj apsekt će uticati i na vaše polje karijere, moguće je da će vam ponuditi nove uslove rada (ne nužno povoljnije), što bi moglo da utiče na finansije..

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track