U SARAJEVU PRIKAZANE DVE SERIJE: Nakon premijere stižu uskoro na male ekrane, glumci uzbuđeni: "NEMA TREME KAO U POZORIŠTU"
Foto: Kurir

ne propustite

U SARAJEVU PRIKAZANE DVE SERIJE: Nakon premijere stižu uskoro na male ekrane, glumci uzbuđeni: "NEMA TREME KAO U POZORIŠTU"

Kultura -

U senci skandala oko filma "Heroji Halijarda" prošla je nekako ispod radara medija premijera na Sarajevo film festivalu dve serije - druga sezona "Azbuke našeg života" i nova serija "Poziv". Crvenim tepihom prošetali su Aleksandra Janković, Jadran Malkovič, Đorđe Mišina, Miona Marković, Isidora Simjomović, Miloš Timotijević, Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu.

Mirjana Joković
foto: Gordan Jović/ Rts

U seriji "Poziv", koja će biti emitovana na RTS, posle više decenija na male ekrane vratila se Mirjana Joković, a njen direktan partner je Miloš Timotijević.

Glumac je s njom radio film "Stršljen", ali tada nisu imali zajedničke scene.

Miloš Timotijević
foto: Gordan Jović/ Rts

- U filmu "Stršljen" iamo sam scene samo sa Mirom. Ona je prvenstveno veliki čovek, a i naša fenomenalna glumica. Ovoga puta ne bih govorio ništa o ulozi. Želim da ostavim gledaocima da sami otkrivaju ovu priču koja je napeti triler. Pred premijeru nema treme kao u pozorištu, već uzbuđenje zbog reakcije publike - izjavio je Timotijević za Kurir.

U nastavku "Azbuke", koja će se emitovati na Superstar kanalu, gledaćemo kao pojačanje Radivoja Rašu Bukvića.

Radivoje Bukvić, Radivoje Raša Bukvić, Raša Bukvić
foto: Zorana Jevtić

- Lako sam se snašao. Trudio sam da ne rušim harmoniju u novoj sezoni. Kod Veljka je imalo šta da se igra, jer je višeslojan karakter. U razgovoru sa Jelenom Bajić shvatio sam da isto vidimo tog junaka i lepo me je vodila kroz celu seriju - rekao je Bukvić za Kurir.

porodica, serija, Besa, televizija
foto: Promo

Inače, Timotijević i Bukvić su tandem iz "Bese", pa se nadaju da će se ponovo spojiti u trećoj sezoni ove serije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:50

VIŠE VOLIM ULOGE NEGATIVACA, LJUDI SE NEKAKO VIŠE VEŽU Timotijević na Sarajevo Film Festivalu: Na ovim projektima je radio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track