NOVE "NINDŽA KORNJAČE" BEZ GLASA ČUVENE EJPRIL O'NIL: Evo šta o tome misli Nada Blam, a oni su s njom prvi oživeli OMILJENE JUNAKE
Foto: Petar Aleksić

nostalgija

NOVE "NINDŽA KORNJAČE" BEZ GLASA ČUVENE EJPRIL O'NIL: Evo šta o tome misli Nada Blam, a oni su s njom prvi oživeli OMILJENE JUNAKE

Kultura -

U domaće bioskope ove nedelje stiže najnoviji film o legendarnim mutantima "Nindža kornjače: Haos". Kako bi u originalnim avanturama Leonarda, Rafaela, Mikelanđela i Donatela uživali fanovi svih generacija, animirano ostvarenje će se prikazivati sinhronizovano i titlovano, u 2D i 3D tehnologiji, najavljuje distributer ovog ostvarenja "Taramaunt film".

Nindža Kornjače
foto: TMNT images

Ipak, glas čuvenoj novinarki Ejpril O'Nil nije pozajmila Nada Blam. Glumica u penziji bila je deo prve ekipe koja je oživela omiljene junake zajedno sa Đuzom Stojiljkovićem, Nikolom Simićem i Ljubišom Bačićem. Leonarda, Rafaela i Rokstedija interpretirao je Vlastimir Đuza Stojiljković, Ljubiša Bačić je dao glas Donatelu, Splinteru, Krangu i Bibopu, dok je Nada Blam bila Ejpril O'Nil i Irma, a Nikola Simić je Mikelanđelo i Sekač.

Nindža Kornjače
foto: TMNT images

Glasove u novoj sinhronizaciji dali su Ivan Pavličić, Nikola Todorović Todor, Mateja Vukašinović Viktor Majer, Nebojša Ljubišić, Marko Marković, Vladan Savić, Valentina Pavličić, Nikola Gajić, Dragan Vujić Vujke, Vladimir Marković Luni, Đurđina Radić, Milena Moravčević, Ana Korać i Milan Tubić.

- Sada tu priču treba da rade neki novi mladi glumci. Verujem da su kolege napravile sjajan posao - rekla je za Kurir Nada Blam.

Nada Blam
foto: Petar Aleksić

Zaplet novog filma neće nikog ostvariti ravnodušnog:

- Nakon što su se godinama krili od ljudi, braća kornjače imaju plan da osvoje srca Njujorčana i da, čineći herojska dela, budu prihvaćeni kao obični tinejdžeri. Njihova nova prijateljica Ejpril O'Nil pomaže im da se izbore sa misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada vojsku mutanata puste na njih.

Nindža Kornjače
foto: TMNT images

Podsetimo, "Nindža kornjače" nastale su 1984. godine. Kevin Istman i Piter Lerd su autori, a izdavač stripa "Mirandž komiks". Sve kornjače su imale crveni povez oko očiju, a razlikovale su se na osnovu oružja kojima su se služili. Mikelanđelo je vrteo nunčake, Rafaelo je upravljao viljuškama, Leonardo je koristio katane, a Donatelo je neprevaziđeno manipulisao nindža štapom.

Kurir.rs

Bonus video:

04:54

ŠURDA AKTUELAN I 40 GODINA NAKON PRVOG PRIKAZIVANJA! Nada Blam OTKRILA VELIKU NEPRIJATNOST sa snimanja: POBESNELA SAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track