"DOKAZ KOLIKO ČOVEK MOŽE NISKO DA PADNE" Snimak iz poznatog letovališta ZGROZIO internet: Daju gomilu para, a onda se PONIŽAVAJU
Foto: Printscreen/Instagram

STAMPEDO

"DOKAZ KOLIKO ČOVEK MOŽE NISKO DA PADNE" Snimak iz poznatog letovališta ZGROZIO internet: Daju gomilu para, a onda se PONIŽAVAJU

Zanimljivosti -

Francuski preduzetnik Mark Simonćini nedavno je na društvenim mrežama objavio snimak iz jednog hotela u kome je boravio ovog leta, a isti je ubrzo postao viralan. Nije precizno naznačio gde se nalazi hotel, ali pretpostavlja se da je na Kanarskim ostrvima, s obzirom na to da data grupacija tu ima svoje objekte. Snimak prikazuje neverovatan stampedo za najboljom ležaljkom pored bazena, i to od ranih jutarnjih sati!

Ovaj video je pregledan gotovo 15 miliona puta, a izazvao je bes i zgražavanje korisnika! Prizor je zaista na ivici grotesknog - na hotelskoj plaži sa stotinama ležaljki turisti ipak razulareno trče kako bi zauzeli željeno mesto.

Radnici hotela otvaraju kapije hotelskog bazena u 7 ujutru, a od tog momenta kreće prava ludnica - svi hitaju u potrazi za najboljom pozicijom. Zvuči neverovatno, posebno jer su letovanje sasvim sigurno dobro platili, ali je istinito.

"Dokaz koliko nisko čovek može da padne"

"Samo razmislite o ovome, neko je leteo avionom do ovde, da bi došao i jurcao za ležaljkama", "I dalje ne razumem zašto neko dođe na odmor i provodi svoje dane pored bazena", "Koja je svrha dalekog putovanja samo da biste se borili sa drugima za ležaljku?", "Ma, dajte, platite hotel u svom gradu, ako ćete sedeti pored hotelskog bazena, jeftinije je", "Ovo je ludačko ponašanje", "Ovo mi deluje stresnije nego ostati kod kuće i ići na posao u 6.30", "Dokaz koliko čovek može nisko da padne", samo su neki od desetine hiljada komentara.

Zanimljivo je da je ovo učestala praksa u većini španskih hotela, a ovog leta su se britanski i nemački mediji čak prepucavali među sobom, optužujući svako turiste one druge zemlje za bahatost i nekulturu usled grabeži za ležaljkama.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:34

SRPKINJA PROŠLA PAKAO NA LETOVANJU U TURSKOJ! Platila letovanje, uzeli joj pare za gorivo a dočekala je POSTELJINA UMRLJANA KRVLJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track