SLAVNA GLUMICA TRUDNA U 41. GODINI: Čeka dete s 15 godina mlađim muškarcem, kupaći kostim razotkrio trudnički stomačić (FOTO)
Foto: Profimedia

PRISTIŽU ČESTITKE

SLAVNA GLUMICA TRUDNA U 41. GODINI: Čeka dete s 15 godina mlađim muškarcem, kupaći kostim razotkrio trudnički stomačić (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Sijena Miler očekuje drugo dete. Slike sa odmora na Ibici gde je fotografisana u kupaćem kostimu razotkrile su radosnu vest. Čuvena Britanka ima 10-godišnju ćerku Marlou.

Fotografije trudne Sijene Miler (41) ekskluzivno donosi People. Glumica je primećena na plaži u dvodelnom kupaćem kostimu, a trudnički stomak je i te kako primetan. Pre Ibice ona je sa svojim partnerom Olijem Grinom (26) bila na odmoru u Sen Tropeu.

Predstavnici glumice još nisu komentarisali ovu vest, piše People. Sijena Miler bila je verena za glumca Džuda Loa, a ćerku je dobila sa Tomom Stardižom.

Na Instagram profilu magazina People gde su objavljene fotografije mnogi su čestitali glumici na drugoj trudnoći. Sijena Miler smatra se i jednom od najbolje odevenih žena sveta.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:54

KADA KAŽEM DŽENI JE TRUDNA, ZNA SE ŠTA SMO RADILI! Glumac otkrio detalje iz braka sa influencerkom iz Španije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track