MILIONER ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU, PA PRED SVIMA OTKRIO DA GA VERENICA VARA: Zbog njegovog osvetničkog govora zvanice PLAKALE
Foto: Printscreen YouTube

KAKAV ŠOK

MILIONER ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU, PA PRED SVIMA OTKRIO DA GA VERENICA VARA: Zbog njegovog osvetničkog govora zvanice PLAKALE

Zanimljivosti -

Masimo Segre, poznati bankar i finansijski stručnjak iz Torina, napravio je nedavno nezapamćen skandal, o kojem još uvek ne prestaje da bruji cela Italija.

Umesto da se na svečanosti organizovanoj povodom njegovog rođendana objavi datum venčanja, Segre je prozvao svoju (dotadašnju) devojku Kristinu Sejmandi kao preljubnicu i ispred 50 zatečenih zvanica izrecitovao s kim ga vara!

"Strašno sam razočaran i srce mi je slomljeno, ali poklanjam ti slobodu. Tobom se neću ženiti. Idi sada sa svojim advokatom na letovanje na Mikonos, sve je plaćeno", izjavio je Segre ispred okupljenih članova porodice i prijatelja, pa tokom govora pomenuo da je imala još jednu aferu za koju je saznao, i to s poznatim industrijalcem.

Sejmandi, inače preduzetnica i nekadašnja saradnica bivše torinske gradonačelnice Kijare Apendino, ceo govor je odslušala u tišini, a objavljeni snimak je potvrdio da je među okupljenima zavladala tišina i strašno neprijatna situacija.

Segre i Sejmandi u vezu su se upustili u martu 2020, verili su se krajem jula iste godine, a javnost je očekivala da će se venčati u oktobru u jednoj od najprestižnijih torinskih vila.

Par je inače sarađivao i poslovno, a proteklih dana je nastavio da se prepucava preko medija.

"Kada je započeo govor, mislila sam da se šali. Međutim, tada sam se skamenila. Bio je to gest neizrecivog nasilja, ostala sam u šoku", izjavila je Sejmandi, kojoj je Segre, u pismu upućenom medijima, potom poručio da "iznošenje istine u javnosti ne smatra nasiljem".

"Šta da vam kažem. Bila je to Kristinina rođendanska zabava. Vatromet, zdravice, zagrljaji. Da sam znao šta Segre planira da uradi, sigurno ne bih prihvatio poziv da dođem. Ovaj posao radim decenijama i ovako nešto nikada nisam doživeo", opisao je tu situaciju di-džej Mauricio Arena i dodao da su pojedini ispred bine briznuli u plač.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track