LJUBI GA DEDA! MALI MIŠA IZ ŽIKINE DINASTIJE 40 GODINA KASNIJE IZGLEDA OVAKO: Na ulici ga ne biste prepoznali, a evo čime se bavi
Foto: Printskrin/Youtube

možda niste znali

LJUBI GA DEDA! MALI MIŠA IZ ŽIKINE DINASTIJE 40 GODINA KASNIJE IZGLEDA OVAKO: Na ulici ga ne biste prepoznali, a evo čime se bavi

Kultura -

Uz serijal "Žikina dinastija" odrastale su generacije. Gotovo da nema osobe koja nije pogledala bar jedan od serijala o dogodovštinama legendarnog Žike Pavlovića.

Miša, Žikina Dinastija
foto: Printskrin/Youtube

Najmlađi član porodice Pavlović bio je Miša, koga su kroz filmove igrali Nikola Kojo, Boris Milivojević i Mihailo Jevtić.

U filmu "Kakav deda takav unuk" na platno je debitovao Mihailo Jevtić, kao najmlađi i možda čak i najslađi član porodice Pavlović.

Gidra, Žikina Dinastija
foto: Printskrin/YT

Miša je u ovom serijalu "Žikine dinastije" mnoge oduševljavao dečijim biserima, ali i smicalicama koje je priređivao zajedno sa deda Žikom, kojeg je igrao legendarni Dragomir Bojanić Gidra.

Miša, Žikina Dinastija
foto: Printskrin/Youtube

Najmlađi Pavlović bio je ljubimac deda Žike, koji je stalno ponavljao repliku "Ljubi ga deda". Kako je prošlo 40 godina od premijere filma, mali Miša, više nije tako mali, sada je odrastao i ne bavi se glumom.

Čime se danas bavi Mihailo Jevtić?

Mihajlo danas ima 48 godina, a nakon emotivanja "Žikine dinastije" nismo imali prilike da ga gledamo u mnogim produkcijama.

Danas se bavi muzikom, dizajnom i izradom veb aplikacija i internet sajtova, u čemu je veoma uspešan. A s obzirom na to da ga gledaoci pamte iz detinjstva, niko ga danas ne bi prepoznao jer izgleda potpuno drugačije.

Inače, nakon "Žikine dinastije" pojavio se u serijama "Sivi dom" i "Vuk Karadžić", a glumio je i u par predstava u beogradskim pozorištima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

ŽIKINA DINASTIJA INSPIRISANA PEČENJEM?! Unuka tvorca legendarne komedije obelodanila u emisiji Pusti brigu NIKAKO NE PROPUSTITE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja