ZAMALO DA BUDE ČUPKA U "PORODIČNOM BLAGU": Mina Lazarević umalo da ostane bez te uloge, jer u trci bila i njena poznata koleginica
Foto: Marina Lopičić

male tajne

ZAMALO DA BUDE ČUPKA U "PORODIČNOM BLAGU": Mina Lazarević umalo da ostane bez te uloge, jer u trci bila i njena poznata koleginica

Kultura -

Na filmu se prvi put pojavila u ostvarenju "Tri karte za Holivud", ali je televizijski debi glumica Nataša Ninković imala kao Ruška u seriji "Porodično blago".

Nataša Ninković, Emisija Sceniranje, Kurir TV
foto: Damir Dervišagić

Ipak, retko ko zna da je umalo ona bila Čupka koju je pred kamerom oživela Mina Lazarević.

- Bilo je dileme oko Čupke. Anči ili Ruška ili Čupka. Mislim da sam napravila pravi izbor. Dobro se snalazim, a drago mi je što i Mina Lazarević vrlo lepo igra Čupku. Ruška je trebalo takva da bude, zapuštena i staromodna. Išli smo na to da ona tako izgleda i da se tako oblači - opisala je Nataša u vreme kad je serija premijerno emitovala i donela joj slavu kod šire publike kraj druga s klase Nebojše Glogovca.

Porodično blago
foto: Printscreen YouTube

"Porodično blago" napisali su Siniša i Ljiljana Pavić.

Serija je savremena priča o čoveku koji, iz plemenitih pobuda, prekrši zakon, malo, ali dovoljno da postane žrtva apsurdne komedije koju nazivamo životom.

Novac sumnjivo stečen, pa odmah izgubljen, počinje da menja živote i sudbine svih koji čudnim spletom događaja dođu u dodir sa njim.

U priču je upletena velika galerija savremnih likova - srednjoškolaca, studenata, advokata, sudija, direktora, fudbalera, majstora i boksera.

Porodično blago, odavno zakopano, zaboravljeno i uporno traženo, metafora je za izgubljene i zaboravljene porodične i ljudske vrednosti.

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

JEDNA SCENA ĆE OSTATI UREZANA U SEĆANJU! Nataša Ninković o Nebojši Glogovcu: Imala sam frku od njegovog mišljenja, bio je SUROV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track