VERENIK BISENIJE GAVRILOVIĆ DANAS JE DIREKTOR: Čuveni Mića danas gazi OSMU DECENIJU, a od "Porodičnog blaga" se mnogo promenio
Foto: Printscreen/RTS youtube

NEKAD I SAD

VERENIK BISENIJE GAVRILOVIĆ DANAS JE DIREKTOR: Čuveni Mića danas gazi OSMU DECENIJU, a od "Porodičnog blaga" se mnogo promenio

Kultura -

Glumca Radoslava Radeta Marjanovića svi pamtimo kao velikog zavodika Milorada Miću Jankovića iz čuvene serije "Porodično blago", jednog od verenika Bisenije Bise Gavrilović, koju je igrala Vesna Trivalić.

Ceo region pratio je sa velikim interesovanjem kako će se rasplesti ljubavni trougao Kokana, Miće i Bise, a Mića je posebno ostao upamćen kao neka vrsta probisveta, kockara i švalera, koji od Bise stalno odlazi, ali joj se i vraća.

Porodično blago, Rade Marjanović
foto: Printscreen/RTS youtube

Glumac Rade Marjanović završio je Pozorišnu akademiju u Beogradu, a pozorišnoj publici poznat je po raznim ulogama u "Ateljeu 212", "Narodnom pozorištu", "Pozorištu na Terazijama".

Rade Marjanović
foto: Dalibor Tonković

Široku popularnost stekao je tumačeći epizodne i upečatljive uloge u serijama poput "Boljeg života", "Porodičnog blaga", "Stižu dolari", "Bela lađa" i "Junaci našeg doba".

Ove godine je imenovan za vršioca dužnosti direktora "Pozorišta na Terazijama", a možemo ga gledati i u komediji "Lako je Raletu".

Rade Marjanović
foto: Zorana Jevtić

Kako je nedavno istakao na RTS-u, za "Pozorište na Terazijama" ima velike planove, a kako se dugo nije pojavljivao u javnosti, mnogi su komentarisali da se Rade Marjanović dosta promenio.

Glumac je uveliko zagazio u osmu deceniju života, a mnogi se pitaju kada je pre prošlo vreme od zavodnika Miće do uloge roditelja u novijim serijama.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

03:03

MNOGO JE KRVI, VULGARNOSTI I GRUBOSTI: Čuveni Tika Špic iz Porodičnog blaga NIKAD OŠTRIJE o kolegama: To je NEGLEDLJIVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track