"SINOVI SU MISLILI DA SU SVE ŽENE NINKOVIĆ, A SVI MUŠKARCI ŠARENAC" Glumica danas slavi 26 godina braka, a ovako izgleda njen muž
Foto: Damir Dervišagić

ZNAČAJAN INTIMNI PRAZNIK

"SINOVI SU MISLILI DA SU SVE ŽENE NINKOVIĆ, A SVI MUŠKARCI ŠARENAC" Glumica danas slavi 26 godina braka, a ovako izgleda njen muž

Kultura -

Pre tačno 26 godina, 14. septembra 1997. godine, glumica Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac sklopili su crkveni brak. Godinama kasnije retko ko je znao da umetnica i njen partner tog dana nisu sklopili i građanski brak. Na taj korak odlučili su se tek 7. aprila 2011. godine.

Nataša Ninković
foto: Miloš Nadaždin za magazin Lepa i srećna

- Iako sam bila protivnik sklapanja građanskog braka, ipak smo to obavili iz nekih praktičnih razloga, pa i zbog dece, jer su Luka i Matija kao mali mislili kako se svi muškarci prezivaju Šarenac, a sve žene Ninković - otkrila je jednom prilikom glumica koju očekuje premijera novog filma Milorada Milinkovića "Što se bore misli moje".

Danas, Natašini i Nenadovi blizanci pravi su momci od 22 godine, a odluka da postane majka u Natašinom životu došla je kao i mnoge druge bitne stvari koje su joj prethodile - u pravom trenutku.

Nataša Ninković
foto: Instagram

- Verujem u sudbinu, kao i u to kako je pisano kraj koga ćeš ostariti. U životu moraš da odrediš prioritete i da zbog nekih bitnih stvari zanemariš neke druge. Zahvalna sam Bogu što imam s kim da se posvađam, kome da se poverim i koga da volim - istakla je Nataša.

Ajvar, Nenad Šarenac
foto: Dragana Udovičić

Čvrsto zastupajući svoje stavove, Nataša je sklona da podseti kako je za njenu odlučnost umnogome zaslužna činjenica što je Hercegovka. A po tome joj je, baš kao i po poreklu, sličan i suprug s kojim u njihovoj maloj zajednici uvek uspeva na nađe zajednički jezik. Iako joj je kad se udala bilo samo 25 godina, i danas veruje kako nije napravila grešku.

Nataša Ninković
foto: Andrea Damjanović

- Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Nataša Ninković proslavila 50. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track