NOVA DOZA HUMORA OD POZNATOG GLUMAČKOM PARA: Predstava kreće na turneju po Hrvatskoj i Sloveniji, evo kad se igra kod nas
Foto: Miša Obradović

Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović

NOVA DOZA HUMORA OD POZNATOG GLUMAČKOM PARA: Predstava kreće na turneju po Hrvatskoj i Sloveniji, evo kad se igra kod nas

Kultura -

Glumica Nataša Aksentijević i njen kolega Peđa Damnjanović odlučili su da ponovo nateraju smeh na suze publici i to novom predstavom "Kako sam se nadala, dobro se nisam udala" u režiji Miše Obradovića. Nova doza humora koji donosi ovaj poznati dvojac u našu prestonicu stiže 14. oktobra u Akademiji 28, a oni koji nisu bili dovoljni brzi moći se da ih gldaju i 17. oktobra.

Verna publika je bila sa njima kroz čuvenu predstavu "Kako i zašto ubiti muža" i uz ovaj humoristični komad su saznali sve veštine, došlo je vreme i da saznaju kroz kakve muje prolazi glavna junakinja Darinka, koju igra Nataša, kako bi našla pravu ljubav i čoveka koji će je iskreno voleti.

Nataša Aksentijević, Peđa Damjanović
foto: Miša Obradović

Put do onog pravog često nije lak, a stranputica i pogrešnih izbora je mnogo, te dok nije pronašla pravu ljubav Darinka je morala da poljubi mnogo žaba. Nataša kaže da u životu nije poljubila mnogo žaba kako bi njeno srce bilo osvojeno, ali sigurna je da će se mnoge devojke poistoveititi sa Darinkom i da će se pronaći u bar jednoj komičnoj situaciji. Peđa je istog mišljenja.

- Ono što je najbitnije jeste da je publika sve vremem imala osmeh na licu dok smo igrali predstavu po Srbiji. Situacije kroz koje Darinka i moj lik prolazi su veoma životne, a ujedno i komične i bilo nam je veoma bitno da prenesemo dobru energiju. Na kraju, moram da vam otkrije, Dara nađe coveka koji će je voleti i te scenen su veoma emotivne i slobodno mogu da kažem i srceparajuće, te smo tada videli i suze u publici, nismo to platili (smeh). Ma, ovo je pravi rolerkoster emocija - kaže Peđa.

Peđa Damnjanović
foto: Aleksandar Jovanović

Dobro poznati tandem opipao je već puls publike igrajući širom Srbije, a tokom oktobra u potrazi za pravom ljubavlju uživaće i naše komšije iz regiona, Hrvatske i Slovenije. Nova igranja su Hrvatska 3.10. Celje 7.10. Portorož 9.10 Maribor 11.10 Tuzla 12.10 i 23.10 Pančevo. Karte su u prodaji.

Kurir.rs

Bonus video:

01:07

PRETVARAJU SE U KUCE KOJE TRČKARAJU ZA TAKVIM ŽENAMA: Nataša DNK brutalno ispozivala kolege BALAVE, A MISLITGE DA SU PAMETNI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track