HTELI DA PROĐU JEFTINIJE: Mladenci poslužili svatove hranom koja je sve ŠOKIRALA! Napali ih na mrežama, kažu da su se OBRUKALI
Foto: Printscreen/Tik Tok

NEKONVENCIONALNA SVADBA

HTELI DA PROĐU JEFTINIJE: Mladenci poslužili svatove hranom koja je sve ŠOKIRALA! Napali ih na mrežama, kažu da su se OBRUKALI

Zanimljivosti -

Mladenci koji su na TikToku objavili snimak koji je sakupio više od 2,3 miliona pregleda, kažu da su im mnogi rekli da to što su svojim zvanicama za venčanje uradili nije lepo, ali tvrde da se to gostima dopalo, te da su oni uštedeli gomilu novca.

Tomas Bilodo iz Pariza i njegova supruga Ofeli poslužili su svojim svadbenim gostima ni manje ni više nego hranu iz poznatog lanca restorana brze hrane. Na svadbi je bilo posluženo više od 300 hamburgera i drugih specijaliteta iz restorana, koji su dostavljeni u dogovorneo vreme.

Kako se na snimku vidi, gosti su ovakvu hranu dočekali s oduševljenjem i smehom. Međutim, mnogi korisnici TikToka su ih ispod objave osudili u komentarima.

Neki smatraju da su gostima poslužili hranu lošeg kvaliteta i da su zato "patetični", posebno zato što su to uradili na tako važan dan u životu.

Našli su se i oni koji su konstatovali da hrana iz tog restorana zapravo nije jeftina, te da su za te pare mogli da naruče i nešto bolje.

"Uradili smo to jer je bilo jeftinije, a hteli smo da poslužimo hranu koju svi vole", ispričala je kasnije mlada koja radi u marketinškoj kompaniji.

Mnogi su podržali mladence i potpuno razumeju njihovu odluku, jer "nije sve u hrani i piću".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track