OVO JE ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE KOJE NEMA U JAVNOSTI: Čekao ju je godinama, živi u inostranstvu, a evo zašto je odustala od glume
Foto: ATA images

DIPLOMIRALA PSIHOLOGIJU

OVO JE ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE KOJE NEMA U JAVNOSTI: Čekao ju je godinama, živi u inostranstvu, a evo zašto je odustala od glume

Kultura -

Legendarni glumac, pesnik i muzičar, Rade Šerbedžija, na ovogodišnji 13. Festival drama i serija FEDIS, stigao je u društvu ćerke Vanje, koju nemamo prilike često da vidimo u javnosti.

Naime, srednja mezimica slavnog glumca rođena je u Londonu, a donedavno je živela u Australiji.

Lepa Vanja je odmalena igrala male uloge u predstavama, a odavno je shvatila da je gluma baš i ne zanima. Draži su joj ples (flamenko) istorija i antropologija. Do sada je živela u Indiji i Beču, gde je diplomirala psihologiju.

Rade Šerbedžija
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Nakon toga je svoju sreću pronašla u Brizbejnu, gde je studirala pravo i volontirala u pravnom savetovalištu. Svojevremeno se pisalo da ljubi 10 godina starijeg dečka Filipa Birčanina, zbog kog je zavolela sportsko penjanje, a nakon Australije, zbog toga što želi da bude što bliže porodici, uskoro će se skrasiti u Londonu.

Osim Vanje, slavni glumac ima još ćerke Milicu i Ninu iz braka s Lenkom i sina Danila i ćerku Luciju iz prvog braka s Ivankom Cerovac.

Rade Šerbedžija
foto: ATA images

Inače, njegova ćerka Nina Šerbedžija, nedavno se udala za svog dugogodišnjeg partnera, srpskog glumca Filipa Đurića, a do oltara ju je dopratio otac Rade.

Za svoj veliki dan zablistala je u dugoj raskošnoj venčanici, a ceremonija se održala u Novom Sadu.

Rade Šerbedžija, Nina Šerbedžija
foto: Jen Lowery / Splash / Profimedia, Printscreen/Instagram

Njen novopečeni suprug, ostvario je zapažene uloge u hit serijama "Crna svadba", "12 reči" i "Kljun".

Podsetimo, Rade i Lenka su zajedno preko 30 godina, a ona je ranije otkrila da je slavni glumac nije nimalo impresionirao u početku i da je morao svojski da se potrudi da bi je osvojio.

Rade Šerbedžija, Lenka Udovički
foto: Marina Lopičić

"Uvek su mi se sviđali muškarci koji su stariji od mene, koji imaju više životnog iskustva. Sve je išlo jako brzo, iako nisam očekivala da će prerasti u ljubavnu vezu", rekla je Udovički.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track