GOSTI HOTELA SE PROBUDILI U NAJSTRAŠNIJEM HOROR FILMU: Ova grozna stvorenja su bila svuda oko njih! Napravili su KOBNU GREŠKU!
Foto: Printscreen

FOTO

GOSTI HOTELA SE PROBUDILI U NAJSTRAŠNIJEM HOROR FILMU: Ova grozna stvorenja su bila svuda oko njih! Napravili su KOBNU GREŠKU!

Zanimljivosti -

Turisti koji su obilazili Češku odlučili su da prenoće u jednom hotelu sa tri zvezdice, u gradu Plzenju.

Pre nego što su legli da spavaju otvorili su prozore i ostavili vrata prema hodniku blago otvorena, jer je bila vrućina. Kada su se ujutru probudili, usledio je šok! Na zidovima, plafonu i zavesama zatekli su gomilu slepih miševa, prenosi Times Now News.

Na društvenim mrežama su osvanule fotografije iz sobe, na kojima se vidi kako osoblje lovi “nezvane goste”. Vekovima slepi miševi slove za “grozna stvorenja”, a zbog svog izgleda postali su simbol Noći veštica i zaštitni znak filmova strave i užasa. Zvuči neverovatno, ali kasnije je izbrojano da je u sobi dremalo 250 primeraka. Lokalni mediji prenose da su nadležni opomenuli goste, jer se incident, između ostalog, dogodio “njihovom krivicom”.

Naime, recepcionar je pokazao paru obaveštenje u sobi (na tri jezika) u kojem se ističe da se prozori ne ostavljaju otvorenim, jer postoji opasnost od “invazije slepih miševa”. Navodi se da češke vlasti nekoliko godina unazad upozoravaju lokalno stanovništvo na veliki broj ovih letećih stvorenja tokom avgusta i septembra.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track