ŠTA DONOSI NASTAVAK SERIJE POSETA: Nađena torba s milionskim plenom iz dobro planirane pljačke, a pravda je u njegovim rukama
Foto: Promo

priča plen

ŠTA DONOSI NASTAVAK SERIJE POSETA: Nađena torba s milionskim plenom iz dobro planirane pljačke, a pravda je u njegovim rukama

Kultura -

Drugi deo serijala "Poseta", nastalog u produkciji Telekoma Srbija i kuće "Mir medija", počinje večeras u 21 sat, samo na Superstar kanalu. Nakon prve priče sledi nova, jednako zanimljiva i dinamična.

U priči nazvanoj "Plen" publika će svedočiti otkrivanju torbe s milionskim plenom iz dobro planirane pljačke, i to u gepeku automobila majke koja putuje sa svojom bebom. Iza rešetaka se nalaze i ona i muž, a lanac istrage je dug i zamršen toliko da tragovi međunarodnog kriminala upućuju na decenijsku porodičnu uvezanost posebnim etičkim kodeksom.

Izudin Bajrović
foto: Nikola Anđić

Kroz "Plen" će nas voditi Krešimir Mikić, Izudin Bajrović, Ivana Vuković, Marko Grabež, Mirko Vlahović, Momo Pićurić i Jelena Ćuruvija.

- U Srbiji sam snimio nekoliko serija. Sam format "Posete" mi je bio veoma zanimljiv. Sastoji se od 16 epizoda, u kojima su prikazane četiri priče. Okupili su se glumci iz čitave regije. Lik koga sam dobio je vrlo zanimljiv, jedan specijalni tužilac koji je pred penzijom. Vrlo sam ponosan što sam deo ekipe - izjavio je dramski umetnik za Kurir tokom Sarajevo film festivala.

U poslednje vreme kao da nema serije bez Izudina Bajrovića. Glumca iz Sarajeva publika u Srbiji zapazila je kao Crnog Maga u seriji "Pevačica", u ostvarenju "Quo vadis, Aida?", u "Području bez signala"... Gledali smo ga u serijama "Pad" i "Južni vetar: Na granici".

Dino Bajrović
foto: Printskrin

- Divno je što u Srbiji radi i moj sin Dino. Dobio je dve velike uloge. Jedna je u filmu o Džeju. Nešto se dešava, počinje više da se snima i u Bosni, samo da sve ne stane i ne pokvari se. Nije sjajno, ali je bolje nego što je bilo - zaključuje Bajrović.

Pratite Superstar, svakog radnog dana od 21, i pogledajte na koji način se situacija u "Poseti" komplikuje. Sve priče utemeljene su na realnim događajima četvoro ljudi iz različitih društvenih slojeva, a ono što ove ljude vezuje jeste to da se nalaze u istražnom zatvoru - čekajući slobodu ili suđenje. Epizode se emituje od ponedeljka do četvrtka, a cela priča petkom kao jedan igrani film od dva sata.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track