JELENA GAVRILOVIĆ NEPREPOZNATLJIVA: Naša glumica napravila drastičnu promenu na sebi, a svi se pitaju DA LI JE OVO STVARNO ONA?
Foto: TV Prva Promo

da li je prepoznajete

JELENA GAVRILOVIĆ NEPREPOZNATLJIVA: Naša glumica napravila drastičnu promenu na sebi, a svi se pitaju DA LI JE OVO STVARNO ONA?

Kultura -

Objavljen je prvi trejler za britanski film "Gassed Up” u produkciji Amazon Prime Video u kome jednu od uloga tumači naša glumica Jelena Gavrilović.

Jelena Gavrilović
foto: Nebojša Babić

Glumica u filmu ima značajnu transformaciju u odnosu na to kako je publika navikla da je vidi. Gavrilović je svoju prepoznatljivu dugu plavu kosu zamenila kratkom crnom frizurom, kojom odiše elegancijom.

Mnogi je na prvu nisu prepoznali, imajući u obzir da nemamo tako često da je vidimo u takvom izdanju, ali moramo priznati da joj promena stoji savršeno.

Ona igra u akcionom trileru reditelja Džordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA koji će biti prikazan prvo na festivalu BFI London Film Festival, a zatim se očekuje premijera 2024. godine u Londonu.

Scenario su napisali Arči Medoks i Taz Skajlar, a pored Jelene Gavrilović glavne uloge tumače Stiven Odubola, Skajlar, pevačica Mej Miler, Heri Pinero i mnogi drugi.

O filmu:

Film prati 20-godišnjeg Eša (Odubola), koji pokušava da zaradi novac za svoju 14-godišnju sestru i pošalje majku na rehabilitaciju, ali biva uhvaćen u lanac organizovanog kriminala koji vodi mladi i harizmatični migrant (Skajlar).

"Gassed Up” su producirali Rupert Preston i Ed Caffrei iz Sunrise Films i duo "Boiling Point” Bart Ruspoli i Hester Ruof iz Ascendant Foks.

Ostali producenti su dugogodišnji saradnici Stefan D’Bart i Vard Trouman iz Bromantics-a. U kreativnom timu su i direktor fotografije Štefan Čupek ("Guns Akimbo“) i montažeri Ričard Ketridž ("Dečak zvani Božić“) i Kristofer Dikens ("Milioner iz blata“). Sunrise Films upravlja međunarodnim pravima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02:09

REALNA PRIČA - JELENA GAVRILOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track