POVREĐENA ZVEZDA SERIJE AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA: Glumici jedna noga U GIPSU, druga u ZAVOJIMA, a evo šta se desilo (FOTO)
Foto: Promo

BRZ OPORAVAK

POVREĐENA ZVEZDA SERIJE AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA: Glumici jedna noga U GIPSU, druga u ZAVOJIMA, a evo šta se desilo (FOTO)

Kultura -

Glumica Aleksandra Janković zabrinula je fanove poslednjim objavama na svom Instagram profilu. Ona je podelila fotografije na kojima se vidi da su joj obe noge povređene.

Azbuka naseg zivota
foto: Contrast Studios

Jedna noga joj je u gipsu, a druga noga je umotana u predelu skočnog zgloba.

Aleksandra Janković
foto: Printscreen/Instagram

Kako Kurir saznaje, dramska umetnica se nije povredila na snimanju, već je doživela nezgodu u kući, zbog koje je čeka dug period oporavka.

Aleksandra Janković
foto: Printscreen/Instagram

Ona je ipak, ostala vedrog duha, uprkos činjenici da je povređena, te je podelila par fotografija uz simpatične opise.

Aleksandra Janković
foto: Printscreen/Instagram

Podsećamo, glumica je televizijska publika zavolela u seriji "Azbuka našeg života", a godinama je zvezda beogradske pozorišne scene.

Uloga kod Jelene Bajić donela joj je i širu popularnost. Međutim, tokom priprema za snimanje izgubila je majku. Dramska umetnica juče je proslavila 51. rođendan, a iza njenog osmeha krije se pomalo tužna životna priča. Iza sebe ima brak sa trenerom vaterpola Draganom Andrićem s kojim ima sina, a u Beograd je došla iz Splita zbog rata.

Azbuka naseg zivota, TV Serija
foto: Promo

Lepa glumica se na snimanju "Azbuke našeg života" suočila sa velikim gubitkom. Njoj je preminula majka. Od svojih saradnika pokušala je da sakrije da prolazi kroz jedan od najtežih životnih perioda. Međutim, kada su saznali za njenu situaciju dali su sve od sebe da provede što više vremena sa majkom.

- Pokušala sam da sakrijem od produkcije da mi je majka bolesna, da ne bih remetila seriju. Međutim Jelena (rediteljka Jelena Bajić Jočić, prim. aut.), odmah mi je rekla da idem kod nje u bolnicu. Ja sam joj odgovorila: "Ako odem na duže, ja se više nikada neću vratiti". Otišla sam na nekih 20 minuta, da se oprostimo, i to je bio poslednji put kada sam je videla. Ali da se nisam vratila na snimanje, ne znam kako bih se izborila sa time - ispričala je glumica svojevremeno za "TV reviju".

Azbuka naseg zivota, TV Serija
foto: Promo

Takođe, glumica je u razgovoru za Kurir otkrila i šta publiku očekuje u novoj sezoni hit serije "Azbuka našeg života".

- Život svakog lika se razvija ponaosob i pojavljuju se novi likovi. Kada sam čitala novi scenario, zaboravila sam na trenutak da ja igram i bilo mi je uzbudljivo da vidim šta će se desiti. Veoma je intrigantno i uzbudljivo, volim da kažem da se radnja ušpicila, zaoštrila. Vesna i Uroš su u dobrom fazonu, ali šta se dešava u njihovim životima, to će otkriti poslednje epizode, koje čekamo da se napišu. Glumački je bilo izazovno i zanima me kakva ću biti u svemu tome - rekla je ona ranije za Kurir.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track