RETKO POJAVLJIVANJE GORANA BOGDANA I JOVANE STOJILJKOVIĆ: Omiljeni glumački par na gala događaju blistali RUKU POD RUKU (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

OTVARANJE FIREFLY STUDIOS

RETKO POJAVLJIVANJE GORANA BOGDANA I JOVANE STOJILJKOVIĆ: Omiljeni glumački par na gala događaju blistali RUKU POD RUKU (FOTO)

Kultura -

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan retko se kada pojavljuju u javnosti, a sinoć su oduševili mnoge kada su se, među mnogobrojnim zvanicama, pojavili na otvaranju najvećeg kompleksa filmskih studija u regionu, Firefly Studios, koji posluje u okviru kompanije WMG.

Goran Bogdan je za ovu priliku poneo teget sako, ispod kog je imao bordo majicu sa V izrezom, a dole je imao klasične farmerke i cipele svetlije boje, fok se Jovana odlučila za crnu kombinaciju.

Firefly, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković
foto: Damir Dervišagić

Ona je ponela prozirni crni džemper ispod kog je imala crnu majicu i nešto šire crne pantalone. Uz autfit je ukombinovala crnu kožnu jaknu i malu crnu torbicu.

Ovaj par važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, a na slikama se može videti da njihova ljubav cveta. Oni su se tokom poziranja fotoreporterima držali za ruke i sve vreme su imali osmehe na licu.

Par je krajem 2021. godine odlučio da svojoj ljubavi pruži drugu šansu, a ponovo su se zbližili na snimanju serije u Hrvatskoj, samo nekoliko meseci nakon što su raskinuli.

Goran Bogdan
foto: Nemanja Nikolić

Još ranije je otkriveno kako su njihovoj vezi prvi put presudile poslovne obaveze, zbog kojih nisu mogli često da se viđaju, pa su raskinuli zbog razdvojenosti, ali čini se da je sudbina ipak imala drugačije planove.

Podsetimo, Goran i Jovana vezu su započeli 2019. godine, a za njihovu romansu se saznalo kada je hrvatski glumac svoju koleginicu iznenadio velikim buketom cveća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako retko pričaju o svom privatnom životu, neki detalji su se ipak saznali.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

Goran Bregović na otvaranju Firefly studija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track