VILA S BAZENOM NA TERASI: Lazar Ristovski pokazao delić svoje LUKS NEKRETNINE, a evo gde se nalazi njegova OAZA MIRA (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

PODELIO S PRATIOCIMA

VILA S BAZENOM NA TERASI: Lazar Ristovski pokazao delić svoje LUKS NEKRETNINE, a evo gde se nalazi njegova OAZA MIRA (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski prošle godine se razveo od svoje supruge Danice, sa kojom je proveo 42 godine u braku, a sada je našao novu devojku sa kojom uživa u ljubavi.

Firefly, Fajerflaj, filmski studio
foto: Damir Dervišagić

Njegova izabranica, Anica Lazić mlađa je 39 godina od njega, ali čini se da ovom paru to ne smeta, te se ona već i doselila u njegov luksuzan stan u Beogradu na vodi.

Ovo nije jedina skupocena nekretnina u vlasništvu popularnog glumca. Iako Ristovski ne deli često detalje iz svog privatnog života, jednom prilikom je odlučio da napravi presedan i na društvenim mrežama je pokazao svoju kuću na Gardošu, na čijoj terasi ima i bazen.

S obzirom na to da ovaj par uživa u zajedničkom vremenu, nije teško zaključiti da Anica sigurno i u ovom domu glumca redovno uživa.

Inače, Lazar Ristovski i Anica Latić sinoć su se prvi put pojavili na javnom događaju nakon što su obelodanili svoju vezu. Par je bio među mnogobrojnim zvanicama na sinoćnjem otvaranju najvećeg kompleksa filmskih studija u regionu, Firefly Studios, koji posluje u okviru kompanije WMG.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

01:45

NOVA VLADA U OKTOBRU! Stiže pojačanje: Lazar Ristovski menja Maju Gojković? KAKO ĆE SE GLUMAC SNAĆI U ULOZI MINISTRA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track