DA LI PREPOZNAJETE GLUMICU? Njenu scenu sa Šurdom svi pamte! Bila je u BRAKU s poznatim kolegom, a on sada ljubi 39 GODINA MLAĐU
Foto: Printscreen YouTube

LEGENDARNA GLUMICA

DA LI PREPOZNAJETE GLUMICU? Njenu scenu sa Šurdom svi pamte! Bila je u BRAKU s poznatim kolegom, a on sada ljubi 39 GODINA MLAĐU

Kultura -

Glumica Danica Ristovski jedna je od najvećih dama naše javne scene i žena koja ostavlja utisak lepotom, a tako je od početka njene karijere.

Popularna glumica proteklih godina spada u miljenice domaće publike zbog svojih uloga u popularnim serijama "Igra sudbine" i "Zakopane tajne".

Danica Ristovski
foto: Prva promo

Šarmantna, uvek nasmejana i otmena, sa lakoćom je osvojila srca gledalaca, kao što radi tokom čitave karijere. Iza sebe ima veliki broj televizijskih i filmskih uloga, ali je najviše njih zabeležila u pozorištu, u kom vredno radi još od navršenih studija glume.

Njenu scenu sa Šurdom svi pamte

Zanimljivo je da na početku njene karijere publika je imala priliku da je gleda ispred kamere nešto više. U tom perioduje zabeležila uloge u nekim od ostvarenja koja su danas kultna, između ostalih u "Vrućem vetru", "Pozorištu u kući" i "Svetozaru Markoviću".

Danica Ristovski, Vruć vetar
foto: Printscreen YouTube

U seriji "Vruć vetar" Danica je tumačila lik novinarke, koja intervjuiše Šurdu (koga tumači Ljubiša Samardžić) nakon velikog uspeha koji je ostvario kao ženski frizer. Ove komične scene se i danas pamte i često prepričavaju replike.

Razvod

Inače, glumica se nedavno razvela od svog supruga Lazara Ristovskog, sa kojim je bila u braku 42. godine. Kako su naveli, glavni razlog razlaza je bio nedostatak emocija.

Lazar Ristovski, Danica Ristovski
foto: Damir Dervišagić

Kako je Kurir ranije pisao, Ristovski je nedavno potvrdio da je u vezi sa Anicom Lazić, koja je mlađa od njega 39. godina. Njihova ljubav traje oko godinu dana, a već žive zajedno u Beogradu na vodi.

Nakon vesti da je u vezi s nekoliko decenija mlađom koleginicom, glumac Lazar Ristovski na pitanje da li planira venčanje s novom izabranicom dao je tajanstven odgovor.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić

- Ne bih imao više šta tu da dodam, sve je rečeno - kratko je odgovorio za Kurir na pitanje da li možda planira da vezu s mladom glumicom kruniše brakom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track