OVO JE PRVI MUŽ NEDE ARNERIĆ: Bili su u braku 3 godine a nakon kraha ljubavi je priznao "Njih tri su se OBOŽAVALE i nakon razvoda"
Foto: Damir Dervišagić

poznat po burnom ljubavnom životu

OVO JE PRVI MUŽ NEDE ARNERIĆ: Bili su u braku 3 godine a nakon kraha ljubavi je priznao "Njih tri su se OBOŽAVALE i nakon razvoda"

Kultura -

Bivši muž Nede Arnerić, Dejan Karaklajić, osim po poslovnim uspesima i velikim projektima za koje je zaslužan, poznat je i po burnom ljubavnom životu.

Iako već neko vreme uživa u skladnom braku sa suprugom Žanom, ime slavnog reditelja u prošlosti se vezivalo za neke od najlepših žena sa javne scene. Ipak, emotivna veza sa Nedom Arnerić ostavila je najveći pečat.

Dejan Karaklajić
foto: Nemanja Nikolić

- Neda je bila duševna osoba. Još kao mlada posedovala je neku iskrenost, nešto što ju je činilo posebnom. Bila je zvezda, ali na neotrcan način - rekao je Dejan nedavno.

- Zanimljivo je da je rođena istog dana kada i moja mama, kao i baka. Ispostavilo se da su tri veoma važne osobe u mom životu rođene na isti dan. Njih tri su se obožavale i posle našeg razvoda, Neda ih je obilazila i dolazila da se sa njima druži - rekao je svojevremeno bivši muž Nede Arnerić.

Neda Arnerić, Dejan Karaklajić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Inače, Karaklajić i Neda venčali su se kada je ona imala 21 godinu, a u braku su bili tri godine.

Neda je zbog Dejana rekla "ne" agentima i Holivuda.

- Želela je da vodi jednostavan život u Beogradu okružena porodicom i prijateljima - otkrio je Dejan Karaklajić svojevremeno.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track