SANDRA JE GODINAMA UPADALA NA TUĐE SVADBE NEPOZVANA: Jede, pije i provede se, a onda pobegne sa KOVERTAMA I POKLONIMA (FOTO)
Foto: Printskrin/Facebook

ima dugu istoriju krađe

SANDRA JE GODINAMA UPADALA NA TUĐE SVADBE NEPOZVANA: Jede, pije i provede se, a onda pobegne sa KOVERTAMA I POKLONIMA (FOTO)

Ludi svet -

Žena koja je više puta uhapšena zbog krađe svadbenih poklona, sada je ponovo krenula u "napad", tvrde vlasti. Naime, Sandra Lin Henson (56) uhapđena je prošle subote u svojoj rodnoj državi Misisipi nakon što je navodno došla na venčanje bez pozivnice, saopštila je stanica policije Pontotok.

Vlasti nisu otkrile s čime je Henson navodno pobegla sa venčanja, ali su rekli da je žena u međuvremenu optužena za krađu, neovlašćeni upad i remećenje javnog reda i mira. Henson, za kojom se nedavno tragalo u Alabami, ima dugu istoriju pljačkanja venčanja.

venčanje, svadba
foto: Profimedia

"Navodno je gospođica Henson uhapšena u Alabami, Tenesiju i Misisipiju zbog upadanja na venčanja i krađe novca i poklona mladenaca", rekli su iz policije. Njen kriminalni pohod datira iz 2017. kada je osuđena za krađu na jednom venčanju i tada je puštena na uslovnu kaznu, izvestio je Alabama.com.

Zatim su 2019. vlasti rekle da je Henson navodno bila povezana s krađama na devet različitih svadbi. Kasnije se predala i dobila je višestruke optužbe za krađu. Ishod tog slučaja nije odmah bio jasan. Ipak, više se žrtava kasnije javilo tvrdeći da su i one svedočile njenoj krađi poklona s ​​raznih venčanja širom države.

venčanje, svadba
foto: Profimedia

Godine 2021. Sandra je ponovo uhapšena dok je krala čestitke, kartice, novac i poklone na venčanju u Misisipiju. Na kraju je osuđena na pet godina zatvora, izvestili su lokalni mediji. Prema toj kazni, nije trebalo da bude puštena do 2025., ali kazna joj je nedavno smanjena, a ona je odmah prekršila uslovnu kaznu.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track