LAUŠEVIĆ NIJE PRISUSTVOVAO ĆERKINOM VENČANJU Svi su ga očekivali, a desio se obrt: Sumnja se da je imao opravdan razlog za strah
Foto: Dragana Udovičić

evo šta se desilo

LAUŠEVIĆ NIJE PRISUSTVOVAO ĆERKINOM VENČANJU Svi su ga očekivali, a desio se obrt: Sumnja se da je imao opravdan razlog za strah

Kultura -

Glumac Žarko Laušević (63) umro je juče posle teške bolesti, a ova vest potresla je ceo region. To je javnosti u ime porodice saopštila njegova supruga Anita Laušević.

- Obaveštavamo javnost da je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević" - navedeno je u kratkom saopštenju.

Žarko Laušević
foto: Dragana Udovičić

Ćerka glumca Žarka Lauševića, Asja, udala se 9. avgusta 2014. godine za muzičara Nikolu na brodu "Vodena kočija", njen otac nije prisustvovao ceremoniji, najverovatnije zbog straha od krvne osvete.

Osuđenik za dvostruko ubistvo počinjeno 1993. godine u Podgorici, prvo je posetio Crnu Goru gde je u strahu od krvne osvete boravio tajno, a tamo je trebalo da se vrati i zbog venčanja ćerke Asje, koja se 9. avgusta udala za svog dugogodišnjeg dečka, crnogorskog muzičara Nikolu.

Informacije o ovom događaju čuvane se u strogoj tajnosti, budući da je Žarko ponovo planirao da doputuje u Crnu Goru kako bi prisustvovao svadbi. Međutim, to se nije dogodilo.

Asja Laušević
foto: Printscreen

Svatovi su iz tivatske luke Pine isplovili 9. avgusta u 18 časova, velelepnim brodom Vodena kočija na kojem su mladenci sklopili brak.

Jedna grupa zvanica ukrcala se u Perastu i slavlje je nastavljeno na brodu. Završetak nezaboravne zabave usledio je oko ponoći kada su gosti vraćeni brodom u Tivat.

Ipak, atmosferu je pokvarilo Žarkovo iznenadno odsustvo, kojem se nije nadala ni njegova bivša supruga Maja, s kojom osim Asje, ima i sina Dušana, preneo je pre nekoliko godina "Story".

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:44

Žarko Laušević posle premijere filma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja