MUZIČKI KARAVAN STEFANA ÐOKOVIĆA STIŽE U TRSTENIK
Foto: Promo

MUZIČKI KARAVAN STEFANA ÐOKOVIĆA STIŽE U TRSTENIK

Kultura -

Trstenik se priprema za veče ispunjeno notama klasične muzike jer će 27.11.2023. U 19 časova, u Centru za kulturu održati izuzetan klavirski koncert mladog virtuoza Stefana Đokovića.

Ovaj koncert deo je projekta "Sa Mozzartom na krilima muzike", čiji je cilj popularizacija klasične muzike i podrška domovima kulture.

Stefan Đoković, talentovani pijanista, će svojim izvođenjem dela Mocarta, Šopena i Lista očarati prisutne svojom izuzetnom virtuoznošću i emotivnim pristupom klavirskoj muzici.

Nakon nastupa sa svetski poznatim sastavom Il Divo u Štark Areni kada je Ðoković oduševio mnogobrojnu publiku njegov nastup u Trsteniku imaće poseban značaj u karijeri pijaniste.

Očekuje se veče ispunjeno muzičkim uzbuđenjem i umetničkim doživljajem koji će sigurno ostaviti neizbrisiv trag u srcima svih ljubitelja klasične muzike.

Stefan Đoković
foto: Promo

Projekat "Sa Mozzartom na krilima muzike" podržan je od strane prve dame Tamare Vučić, dok je grad Trstenik, na čelu sa predsednicom opštine Milenom Turk, takođe pružio punu podršku ovom kulturnom događaju.

Pozivamo sve ljubitelje klasične muzike i sugrađane iz Trstenika da se pridruže ovom jedinstvenom događaju i da zajedno uživamo u muzičkom iskustvu koje će obogatiti kulturni život našeg grada. Ulaznice su dostupne na blagajni Centra za kulturu.

Očekujemo vas na jednom nezaboravnom klavirskom koncertu Stefana Đokovića.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track