DA GA SRETNETE NA ULICI NE BISTE GA PREPOZNALI: Boba iz Žikine dinastije danas slavi 68. rođendan i izgleda potpuno drugačije FOTO
Foto: Printscreen

evo koja poznata dama mu je supruga

DA GA SRETNETE NA ULICI NE BISTE GA PREPOZNALI: Boba iz Žikine dinastije danas slavi 68. rođendan i izgleda potpuno drugačije FOTO

Kultura -

Na današnji dan 1955. rođen je glumac Vladimir Petrović, koga je publika zavolela kao Bobu Pavlovića u hit serijalu "Žikina dinastija".

Dogodovštine prijatelja Žike i Milana tu su da nasmeju masu, a ljubav Marije i Bobe da podseti da prava osećanja dvoje zaljubljenih, uprkos svim preprekama, može da opstane.

Vladimir Petrović
foto: Printscreen

Uprkos ljubavi koju je tih godina on dobio od publike i brojnih poziva da se više posveti glumi, Petrović je odustao od scene i posvetio se marketingu.

I dok su svi, uprkos činjenici da je reč o seriji, verovali da je on zaista zaljubljen u Mariju, tačnije glumicu Rijaldu Kadrić, on je voleo i dan-danas voli Jasminku, kraj koje je proveo najlepše trenutke u svom životu, iako ne krije da je u njihovom braku bilo i kriza.

Boba i Marija, Marija i Boba, Lude godine, Vladimir Petrović
foto: Printscreen/Youtube

Čuveni Boba se okrenuo porodici, najpre supruzi Jasminki, piscu za decu, sa kojom je dobio dvoje dece - sina Igora i ćerku Anu.

Pronašao je Petrović mir i blagostanje u svojoj porodici, uživa da provodi vreme sa unucima, a uprkos godinama vrlo je i dalje posvećen svom pozivu koji mu je prvobitno bio hobi.

- Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili - kazao je ranije.

film Leto kad sam naučila da letim, Jasminka Petrović, Vladimir Petrović
foto: Damir Dervišagić

Budući da godinama živi daleko od kamera, činjenica je da ga mnogi danas na ulici ne bi prepoznali jer se dosta promenio.

(Kurir.rs/A.S.)

Bonus video:

00:52

ŽIKINA DINASTIJA INSPIRISANA PEČENJEM?! Unuka tvorca legendarne komedije obelodanila u emisiji Pusti brigu NIKAKO NE PROPUSTITE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track