STIŽU FILM "BARBI" I "KUĆA ZMAJA 2" NA HBO: Objavljeni prvi kadrovi nove sezone i čeka nas SPEKTAKL (VIDEO)
Foto: HBO

novosti

STIŽU FILM "BARBI" I "KUĆA ZMAJA 2" NA HBO: Objavljeni prvi kadrovi nove sezone i čeka nas SPEKTAKL (VIDEO)

Kultura -

Novi hit film "Barbi" imaće premijeru 15. decembra na HBO maks striming platformi, saopštili su ove američke kompanije. Film je letos bio veliki hit u našim bioskopima.

Barbi
foto: HBO

U glavnim ulogama su Margo Robi i Rajan Gosling kao Barbi i Ken, kao i Amerika Ferera, Kejt Mekinon, Majkl Sera, Arijana Grinblat, Isa Ri i drugi. Rediteljka je Greta Gervig, scenaristi su Greta Gervig i Noa Baumbah.

HBO je za leto 2024. najavio drugu sezonu serije "Kuća zmaja".

Bazirana na romanu "Vatra i krv" Džordža R. R. Martina, radnja serije je smeštena 200 godina pre događaja iz "Igre prestola" i govori o kući Targarjen.

Glumačka ekipa koja se vraća u drugoj sezoni: Met Smit, Olivija Kuki, Ema Darsi, Iv Best, Stiv Tauzent, Fabijan Frenkl, Juen Mičel, Tom Glin-Karni, Sonoja Mizuno i Ris Ajfans. Dodatna glumačka postava koja se vraća uključuje Harija Koleta, Betani Antoni, Fibi Kempbel, Fju Saban, Džefersona Hola i Metjua Nedama.

Kuća zmaja
foto: HBO

Nova glumačka ekipa druge sezone: Klinton Liberti kao Adam od Hula, Džejmi Kena kao Ser Alfred Brum, Kajran Bju kao Hju, Tom Benet kao Ulf, Tom Tejlor kao Lord Kregan Stark i Vinsent Regan kao Ser Rikard Torn. Ranije najavljena nova ekipa druge sezone uključuje Abubakara Salima kao Alin iz Hula, Gejl Rankin kao Alis Rivers, Fredija Foksa kao Ser Gvejna Hajtauera i Sajmona Rasela Bila kao Sera Sajmona Stronga.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track