PORED JELKE SAM STAVILA POSEBAN POKLON ZBOG KOG SAM SREĆNA! Iva Štrljić o neizmernoj sreći, a evo kako će dočekati Novu godinu
Foto: Miša Obradović

iskrena O SVOJIM ŽELJAMa

PORED JELKE SAM STAVILA POSEBAN POKLON ZBOG KOG SAM SREĆNA! Iva Štrljić o neizmernoj sreći, a evo kako će dočekati Novu godinu

Kultura -

Godinu na izmaku, u kojoj je lagano kročila u treću deceniju bavljenja glumom pred kamerom, glumica Iva Štrljić zaokružila je nagradom za ulogu Dijane Erski u seriji "Igra sudbine".

Iva Štrljić
foto: Zlatko Đorđević

- Mislim da je to najlepši način da uplovim i u narednu godinu sa još jačom snagom da nastavim da gradim ovaj lik, kao i ostale na kojima trenutno radim. Oduvek sam volela novogodišnju atmosferu, onu neku lepu, mekanu i pitomu emociju koju ona sa sobom nosi, pa sam posebno srećna što, evo, pored jelke držim i ovo priznanje kao divan poklon publike - iskrena je Iva.

Iva Štrljić
foto: Printscreen/Instagram

- Ova nagrada namenjena je damama koje su se tokom ove godine potrudile da rade na svojim snovima i ostvaruju ciljeve i na taj način skrenule pažnju svojim stvaranjem na sebe. Nagrada me podstiče da, kao i dosad, i dalje dajem sve od sebe na svim poljima - kaže glumica i dodaje da se i dalje poput devojčice raduje dočeku Nove godine .

- Novogodišnju noć iščekujem sa istim onim žarom kao u detinjstvu i to je ono što je, kada govorimo o snazi žene, rekla bih, najvažnije, sačuvati uvek bar komadić nečeg detinjeg u sebi jer si tako uvek svež, a nikad umoran. Volim ovu ulogu, snimam već, evo, petu sezonu sa istim poletom kao i svaku dosad.

Iva Štrljić
foto: Contrast Studios

- "Dobar dančić" i "doviđence", ti simpatični detalji Dijane Erski jesu ono što mi ljudi svakodnevno govore, ono što ih zabavlja, onaj šarmantni pečat koji Dijana nosi sa sobom. Drago mi je što je to tako. Prošle godine sam u ponoć poželela nekoliko važnih želja za ovu godinu i drago mi je što se ona potrudila da mi ih i ostvari - zaključuje Iva.

Bonus video:

01:26

IVA ŠTRLJIĆ ZA KURIR TV OTKRILA SVOJU RUTINU PRED SNIMANJE: Gledam sve naše domaće serije, a tamo gde ja glumim, TO POSEBNO PRATIM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track